Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataliaXL

Dziewczyny powyżej 80 kg

Polecane posty

Gość sdsdfsdf
nikt cie w życiu nie w*****a świnio chyba ze w odbyt

Gość gość
pewnie, że nie Twoja sprawa, Ty masz prawo być gruba, oni mają prawo mieć głupie miny... nikt nie ma prawa naruszać Twojej wolności osobistej - dotykać, czy obrażać... i Ty też nie masz prawa naruszać czyjejś - mina to mina, każdy ma taką, na jaką ma ochote..

Gość gość
dziewczyny powyzej &0kg nie wspominajac o 80kg!!!! to foki lub czołgi, szok.Wolałbym walic do konca zycia konia jak zadac sie z czołgiem , klockiem bądz foką. dziekuje

Gość gość
Są grubsze niż 80kg, jak nazwiecie takie???

Gość gość
do 15:41 - tu twoje przeznaczenie - umrzesz marnie

ja bylam kiedys 82 kg!!! Przy 167cm. Nie wygladalam ochydnie, ale tez nie pieknie. zycie bylo okropne, nie chodzilam do sklepów po ciuchy, nie stroilam sie. bylam na maksa leniwa i tylko jesc jesc jesc. teraz jestem 63kg i czuje sie swietnie. daze do 55cm. dla chcacego nic trudnego nie gadaj bzdur ze przy 165cm i 80 kg wygladasz pieknie bo nie kochana, nie wygladasz. grubas zawsze bedzie grubasem ( ja tez wciaz mam do schudniecia sporo) takze biez sie za siebie i nie szukaj wymówek

Gość Z UROKIEM I PRZESŁANIEM
do gościa-miernoty z 15:41 Dzisiaj rzucam na ciebie urok i UMRZESZ jutro tj. 29.08.2013 o godzinie 22:05