Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ksf87

czy ktos moze mi pomoc

Polecane posty

Gość ksf87

Witam,mam 26 lat,od trzech miesiecy mecza mnie ataki paniki i dziwne bole niewiadomego dla mnie pochodzenia.Nie mam zadnych problemow z ktorych moglo by to wynikac,w malzenstwie dobrze mi sie uklada,dziecko jest zdrowe,nie mamy problemow finansowych.Moim problemem jest to,ze ciagle czuje niepokoj,mam bole w okolicach serca,trzese sie w srodku,czasami czuje sie tak dziwnie oderwana sama od siebie.W chwilach ataku wydaje mi sie ze umieram,ze nie moge oddychac,ze mam atak serca,ze cos sie dzieje ze mna a ja nie moge nic na to poradzic i ze to juz koniec.Od kilku dni nie moge spac i jesc.Jest coraz gorzej.Czy ktos mi moze doradzic co moge robic zeby bylo lepiej?dodam tylko ze leczylam sie w Polsce 5 lat,borderline,bralam leki, z ktorych najbardziej pomagal mi alprox,mialam proby samobojcze,okaleczalam sie.teraz mieszkam w uk lekaz przepisal mi citalopram,ale po nim czulam sie tak zle ze musialam go odstawic po trzech dniach,poniewaz leki nasilily sie tak bardzo ze nie bylam w stanie opiekowac sie synem.teraz mam mirtazapin ale jeszcze go nie bralam poniewaz boje sie ze bedzie tak samo jak po pierwszym leku.Od soboty zaczynam psychoterapie.Dziekuje za kazda pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować