Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mam racje

Kobiety ktore uwazaja ze cesarskie ciecie jest nieprawdziwym porodem

Polecane posty

Gość gość
Róznie dobrze można się licytować, że np. nie ugotowała nigdy obiadu osoba, która korzysta z miksera, szybkowaru czy gotowych mieszanek przyprawowych. No bo co to za praca, skoro wszystko robią maszyny. Albo nie zrobiła nigdy prania ta, co korzysta z pralki automatycznej, bo prawdziwe pranie to tylko ręcznie. No i tak samo z porodem, nie rodziła niby ta, co miała cc, bo to udogodnienie. Nieważne, że wszędzie na świecie ludzie korzystają z udogodnień i są z tego zadowoleni, a w PL to ma byc powód do wstydu. Bo u nas wypada się zamęczyć. Żałosny kraj.

powiem że jeden kij jak kto rodzi, najważniejsze żeby dzieciaczek przyszedł zdrowy na świat, czasem nie ma innego wyjścia i musi być cc. Podział czy któraś forma porodu jest lepsza czy gorsza jest bezsensu. Jedna urodzi w pól godz sn bez bólu, a inna 20 i ma cc. Nie ma co przygadaywać, najważniejsze jest maleństwo i zdrowie jego i matki. A tego jaki komuś będzie towarzyszył ból przed czy po się niestety nie przewidzi....

Gość gość
Akt urodzenia – akt stanu cywilnego stwierdzający fakt narodzin dziecka. Jakbyscie sie nie spieraly ,prawo nie pyta jakimi silami urodzilo sie dziecko .To by bylo na tyle :)

Gość gość
widze ze co niektore kobiety porod sn traktuja jak jakies osiagniecie życiowe ;) a juz komiczne sa te ktorym zalezy na tym zeby powiedziec ze "urodziła" bo jezeli dziecko przyjdzie na swiat za pomoca cc to oznacza ze nie urodziła? bo to nieprawdziwy poród? tak? proponuje tym co tak zalezy niech sobie wpisza w CV w miescu "doświadczenie" skoro to takie wazne ;) czasem jak czytam to forum to zastanawiam sie jak wy wpadacie na takie pomysły ;D a do autorki- wybierz cc jak masz pieniadze, w koncu zony i corki lekarzy rodza cc, celebrytki rowniez ;D

Gość gość
Problem w tym ze nie mam pieniedzy wiec musze miec powod . Wg niektorych to fanaberia ze chce cc I nie chce sie meczyc, uwazaja mnie za egoistke ze mysle tylko o tym zeby mnie bylo dobrze a nie dziecku. To smutne ze tak mysla. Zalezy mi I na moim dobru I dziecka, ponoc dzieci urodzone przez cc maja sie b dobrze gdyz sie nie mecza takze.

Gość gość
gość Akt urodzenia – akt stanu cywilnego stwierdzający fakt narodzin dziecka. Jakbyscie sie nie spieraly ,prawo nie pyta jakimi silami urodzilo sie dziecko .To by bylo na tyle xxxxxxxxxxxxxxxxxxx strzał w 10 a fanatyczki nie się męczą i jęczą

Gość gość
mój ginekolog twierdzi, że po sn przeważnie wagina będzie szersza i życie sexualne się zmienia na gorsze, jednak kobiety o bardzo wąskich waginach, które nie odczuwały satysfakcji z sexu po porodach sn odkrywają sex na nowo, myśle, że wierze bardziej jemu niz kafeteriankom które z reguły po sn mają ciasniejsze niż miały ba wraca im dziewictwo, lekarz swoje wie naoglądał się na pewno i nasłuchał szczerych wypowiedzi swoich pacjentek

Gość gość
a Kingastefanak pewnie i zęby rwie na żywca bo po co znieczulenie? po co inne techniki zastosować, znieczulić, ułatwić, jak można w domu na żywca, wchodzi stomatolog i łup w policzek

Gość gość
I sn i cc boli. Musiałam mieć cc nieplanowane. I mimo, że sam zabieg nie bolał przez tydzień przekręcanie się z boku na bok sprawiało mi taki ból, że miałam łzy w oczach..

Gość gość
Zwisa mi i powiewa twoja ''teoria'' autorko, choć po toku twojego rozumowania widać że zatrzymałaś się na epoce gadów :D

Gość gość
skoro Ci zwisa to po co zabierasz głos w temacie?