Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jemu chodzi

Polecane posty

Gość gość

Znam kolesia 3 lata. Na samym początku mnie unikał(bo? nie wiem - ani go znałam, ani go nie podrywałam ani nic), ale potem jakoś zaczął podrywać. Na imprezach gada właściwie ze mną itd. Tylko jak potem impreza idzie dalej - wszyscy piją coraz więcej tak jak na imprezach i niektórym miesza w głowie w tym mnie i ja delikatnie chcę się do niego zbliżyć to on staje się taki stanowczy i konsekwentny i oschły. Przecież nie bełkotam do niego po pijaku tylko jestem troszkę wstawiona. Sam mnie podrywa, a potem staje się oschły kiedy to odwzajemniam.

Gość gość
Może ma kogoś i pozwala sobie na flirty. Jak już ty zaczynasz czegoś chcieć od niego, to idzie po rozum do głowy i wie, że nie może sobie na to pozwolić.

Gość gość
Nie no. On nikogo nie ma. Nie wiem czy kiedykolwiek miał. Mówił mi, że był do niedawna zakochany w takiej koleżance, ale ze względu na odległośc(ona mieszka na drugim końcu Polski) nic z tego nie będzie.

Gość gość
może to urodzony zdobywca :) daj mu szansę cie pozdobywać. Jesli będzie chciał to to zrobi. Jeśli będzie zwlekał, to może ktoś go uprzedzi :)

Gość gość
Ta. Urodzony zdobywca, ale mnie unikał i unikał kontaktu fizycznego. Faktycznie zdobywca.

Gość gość
No właśnie bez alkoholu to ja jestem oschła.