Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opadające powieki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam bardzo opadające powieki. nie stać mnie na operacje, tak opadające powieki jak moje przeszkadzają w widzeniu, Słyszałam, że NFZ może pokryć koszty operacji. Wiecie cos na ten temat? Chciałabym poznać też jakies domowe sposoby na radzenie sobie z problemem. Może jakieś kremy, może ćwiczenie mięśni dzwigacza?

Gość Ania

Plastyka powiek pomogła mi pozbyć się problemu opadającej powieki, bardzo m i to w zyciu przeszkadzało i nie ładnie też wyglądało. Po zabiegu jaki wykonałam u dr Agnieszki Mielnik Mierzwińskiej w Krakowie mam bardzo ładnie uniesione powieki i poprawił się mój wzrok.

Gość Gosia

U mnie zabieg plastyki powieki górnej wyszedł  bardzo dobrze , wcześniej miałam bardzo opadającą powiekę co pogarszało mi wzrok. Po zabiegu nadmiar skóry został mi zlikwidowany i sam zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji. Mogę polecić bardzo dobrego lekarza dr Aldonę Stachurę z Katowic.

Gość Tatiana

Ja miałam korekcje opadajacych powiek robiona prywatnie. Niestety na NFZ mi powiedziano że nie ma takich zabiegów a ja dosłownie nie mogłam na siebie patrzec. Wygladałam na ciągle zmęczoną co nie tylko psuło mi nastrój ale tez uniemozliwialo takie proste pomalowanie oka. Stwierdzilam ze skoro nei na NFZ to uzbieram kase i zrobie to prywatnie. Wybralam centrum kosmetyczno dermatologiczne Dermed w Katowicach na Korfantego i to byl najlepszy wybór jakiego dokonac mogłam. Mega profesjonalni, sympatyczni i przystepni cenowo no i co najwazniejsze efekt powyzej moich oczekiwan !

Gość Kinga

Moje powieki były bardzo opadające , a jak wiadomo z wiekiem tak się dzieje. Zapisałam się na zabieg do dr Mielnik-Mierzwińskiej w Krakowie przyjmuje w Bona Dea. Zabieg Pani dr wykonała mi bardzo dobrze , teraz po zabiegu nadmiar skóry został mi usunięty i dużo lepiej się czuje i wyglądam. Mogę Panią dr polecić jak najbardziej

Gość Anna

U mnie zabieg blefaroplastyki był konieczy , miałam zbyt dużą ilośc skóry na powiekach. Zabieg wykonała w klinice Galena w Bielsko Białej https://klinikagalena.pl/  . Na początku  lekarz przeprowadził ze mną długa konsultację , a sam zabieg wyszedł super. Bardzo jestem zadowolona z efektów