Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieperfkcyjna pani domu

PROBLEM Z ZASIKANYM MATERACEM

Polecane posty

Jestem wsciekła,na siebie,ale juz za pozno,dzieci moje maja swoje łozka ,ze zdejmowanymi pokryciami,tak,że gdyby sie z zsikały mozna je wyprac,a ze akurat ucza sie spac bez pampersa ,to nie udało mi sie uniknąc zesikania naszego materacu,ktory nie ma zdejmowalnego przykrycia.Dzieci w nocy przychodziły do nas do łozka,a efekt jest tak,ze materac w sumie nie tak dano kupiony,był juz kilka razy zsikany,co z tego,ze prałam recznie,go ,jak i tak czuje dziwny zapach!!POMOCY,CZY TAKI MATERAC MOZNA JAKOS INACZEJ WYCZYSCIC CHODZI MI O O TAKIE ODKURZACZE PIORĄCE?pytanie czy ona tez osuszaja materac,czy tylko piorą i zostaje taki mokry i gnije;(nie znam sie na tym czyszczeniu

NASZ MATERAC jest jednostronny i ma niezdejmowalne te pokrycie,więc d**a,wyprac w pralce nie wypiore.Dzieci materace są przystosowane do nich,maja zdejmowalne pokrycia i nieraz im prałam.Nie dało sie jednak uniknąć,tego ,że przychodząc do nas w nocy do łóżka,nie zdążyły i sie moczyły w naszym łozku.Nie mam siły,dzisiaj znowu sie zsikała moja 3 latka,popsikałam własnie cifem w sprayu i obmyłam,ale co z tego jak i tak czuje,te siki.Czy odkurzacz pioracy w tym pomoze?Jesli tak to jaki

Gość gość
moze oddaj do punktu gdzie czyszczą takie rzeczy jak kołdry i pierzyny moze i materac wyczyszczą

Gość gość
poczytajcie kocie fora. koty śmierdzą dużo gorzej. oni polecają płyn do naczyń, vanish na sucho lub mokro, papkę z sody lub dla odważnych ocet ;)

Gość gość
tak na przyszłość, warto kupować takie materace, które mają zdejmowane pokrowce. polecam Dormeo.

Gość gość
WOW ale pomoc, moze jak nasra to pomozecie ;) dziekuje