Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość activia_malinowa

Czy ma ktoś tak przed okresem MASAKRA

Polecane posty

Gość activia_malinowa

zawsze przed okresem 1-2 tyg. powiększają się o pół rozmiaru i bolą piersi, do tego ból pleców, puchnięcie, zaparcia, ogólnie czuję się jakby miała mieć grypę. Do tego zmienne nastroje, przez chwilę super szczęśliwa, za moment wpadam w rozpacz, płaczę, albo mam ochotę komuś przyłożyć. Cierpię też na nerwicę, dlatego w te dni ciągle odczuwam zdenerwowanie i nieuzasadniony lęk o silnym natężeniu, czuję się jakbym miała zwariować i wylądować w wariatkowie. Czy to jeszcze mieści się w granicach normalności? Miesiączkuję regularnie, nie mam problemów zdrowotnych.

Gość gość
Niestety mam identycznie.. Również nerwica, i takie objawy..

Gość gość
Nikt tak nie ma, jesteś pierwsza, wymyśliłaś miesiączkę, dostaniesz Nobla :-)

Gość activia_malinowa
o te objawy fizyczne aż tak się nie martwię, bardziej niepokoi mnie ten lęk, zawroty głowy i poczucie jakiegoś odrealnienia, jest to bardzo uciążliwe w tych dniach, czasem czuję jakby taki impuls przechodził przez całe moje ciało i uderzał w mózg jakbym miała zwariować, ale mam tak tylko przed okresem, dlatego trochę się martwię;/

Gość gość
mam tak samo :o katorga objawy fizyczne mozna zlagodzic lekami od gina a nastroj psychiczny.. no coz:o nawet czekolada nie pomaga:p

Gość gość
rozumiem.. Ja tam ogólnie na to uwagi nie zwracam, ale mój chłopak to już ma czasem mnie dość..

Gość gość
ja ma tez to wszystko, a oprocz tego uczucie jakbym obserwowala swiat przez szybe - jakbym nie byla w swoim ciele. Nic mi sie nie chce, głowa ciezka, zawroty i stres ze zemdleje, nudnosci, nerwica, brak snu i zmeczenie w dzien.

Gość activia_malinowa
czekoladę w te dni to mogłabym jeść i jeść, mam straszny apetyt;/

Gość activia_malinowa
ja ma tez to wszystko, a oprocz tego uczucie jakbym obserwowala swiat przez szybe - jakbym nie byla w swoim ciele. Nic mi sie nie chce, głowa ciezka, zawroty i stres ze zemdleje, nudnosci, nerwica, brak snu i zmeczenie w dzien. x mam dokładnie to samo!

Gość activia_malinowa
Nie biorę tabletek typu no-spa, jedynie doraźnie afobam/xanax na lęki

Gość gość
Nie znam kobiety, która by tak nie miała :P Ja też puchnę, chodzę wściekła, wszystko czarno widzę i apetyt jakbym miesiąc nie jadła. Kiedyś ginekolog przepisał mi leki na te objawy - chyba jakieś tabletki z kasztanowca, ale strasznie mi się po nich w głowie kręciło i odstawiłam. Teraz odczytuję te objawy jako zwiastun miesiączki. Jedyna rada....... przeczekać :o