Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paf nucy

nieświeży oddech u dziewczyny

Polecane posty

Gość paf nucy

witam, mam pewien problem z moją dziewczyną, otóż jesteśmy już ze sobą 4 lata, do tej pory wszystko mi w niej pasowało, wygląd charakter, także zapach. Jednak od jakiś paru m-cy zauważyłem że pojawił się u niej przykry zapach z ust no i nie da się ukryć że wpłynęlo to w jakimś stopniu na naszą relację. Straciłem ochotę na pocałunki, rozmowy z bliskiej odległości. Na początku myślalem że to jakiś przejściowy problem, w końcu każdemu się czasem zdarzy ale to trwa i trwa, i jest to zapach bardzo nieprzyjemny i silny, także jak czasem stanie za blisko to mam ochotę odwrócić głowę w druga stronę. Męczy mnie to bardzo bo przez taką rzecz jak ten oddech zaczynam czuć do niej w pewnym sensie niechęć żeby nie napisać obrzydzenie :/ Nie wiem jak z nią oo tym porozmawiac, aluzje z gumą do zucia i dentysta już zastosowałem, ale to chyba chodzi raczej o co innego, nie wiem może migdałki albo grzybica, tak czytałem w necie. dodam, że moja dziewczyna jest bardzo drażliwa na punkcie wyglądu itd i boję się jej reakcji, zresztą chyba każdy was wie jak trudno komuś powiedzieć, że ma nieswiezy zapach z ust, nawet bliskiej osobie. Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Od razu powiem tez, że nie szukam sobie pretekstu do zerwania, dużo uczuć w ten związek włożylem i nie chce żeby to z powodu takiej rzeczy sie rozpadlo. Pomóżcie proszer.

Gość Gieniek w gomaczkach
W ciąży jest jak urodzi dziecko to zapach minie nie martw się. Gratuluje że będziecie rodzicami.

Gość paf nucy
Heh.. raczej bym wiedział gdyby była w ciazy. To nie to :(

Gość gość
pewne sprawy trzeba mowic wprost,bo chyba lepiej,jak powiesz to Ty,niz obcy i bardziej dobitnie.Moj facet tez mial problem,trwalo to pol roku,bo jak sie okazalo,byly to sprawy zoladkowe.Pewnego dnia po prostu wypalilam wprost,ze trzeba cos z tym przykrym oddechem zrobic,bo pracuje przeciez miedzy ludzmi.Obylo sie bez obrazania.Jesli dziewczyna Twoja sprobuje zrozumiec problem,bo zawsze mowie,ze trzeba sie miejscami zamienic,to zrozumie tez bez obrazania i zgrywania damusi:p

Gość twoj zwiazek jest
gowno warty skoro nie potrafisz powiedziec bliskiej osobie ze jedzie jej z ust ;/ ludzie wy macie kilkanascie lat ?

Gość gość
może je kupę ?

Gość gość
mialam kiedys znajoma,stroila sie,najlepsze kosmetyki,ciuchy,a z geby walilo jak z latryny:p,ladny wyglad zebow ,to nie wszystko,trzeba jeszcze leczyc dziury;p

Namów ją na wizytę u lekarza. Pół roku temu też walczyłam z przykrym zapachem z ust i białym nalotem na języku. To nie wynikało z braku higieny, tylko zaraziłam się wstrętną grzybicą. To przykra dolegliwość i trzeba ją leczyć. Pamiętam, że mnie lekarz przepisał trioxal. może idźcie tym tropem.