Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UBRANIA DZLA DZIECI NOWE CZY UZYWANE

Polecane posty

Gość gość
Ja np. nowe kupuje buty, kurtki, plaszcze, kostiumy i sukienki do pracy, ale juz jakies bluzy, krotkie spodenki, letnie sukienki, koszulki, cienkie bluzki i spodniczki moge kupic w lumpie. A gdybym miala wiecej pieniedzy to bym sporo odkladala, jezdzila w dalekie podroze, inwestowalabym w kursy i nauke a nie kupowala drozsze ciuchy, bo poki mam wystarczajaca ilosc eleganckich ciuchow do pracy to kupowanie ciuchow mnie nie interesuje, wole inne rozrywki.

Gość gość
mieszkam na wsi, więc używane ubrania kupuję do biegania po podwórku, zaś do przedszkola kupuję nowe, ale nie za drogie.

Gość natasza andriejewa
Zdecydowana większość ciuszków mojej córki jest nowa. Jak już czasem kupię coś w second hand, to musi być naprawdę ładne, nowe lub "jak nowe".

Raczej nowe, ale nie mam nic przeciwko SH. Mam przy okazji pytanie do tej, która gardzi bluzkami za 70 zł: wskaż mi proszę markę, której bluzki są droższe i zarazem lepsze jakościowo?

Gość gość
witam. sprzedam ubranka niezniszczone po moim dziecku rozmiar 56-74 dla chłopaka głównie długie rękawki, ubranka są zadbane i nieponiszczone oraz wyprane i poprasowane. około 70 ubranek głównie pajace, kaftaniki śpioszki i czapeczki, ubranka kupowałam w sklepie www.top-maluszek.pl wiec tam można je też pooglądać, zainteresowanych proszę o kontakt kom.78467321 Mam też takie z krótkim rękawkiem http://www.top-maluszek.pl/pl/p/Body-dzieciece-Paul-rozmiar-68-krotki-rekaw-wzor-2/390 za całość chce 250 zł. ania

Gość gość
50/50 ale używane tylko z Anglii i Irlandii lub Holandii (mam sklep z uzywana odzieza wlasnie stamtad) jak weszlam ostatnio do innego lumpkesu i zobaczylam ciuszki-moj syn zadnych tak nie poniszczyl a ma 7mcy jak tam byly sprane totalnie i strasznie zniszczone. Często kupuje tez na allegro również wyglądają jak nówki.

Gość wierka na traktorze
Nowe. Nie lubie uzywanych ubran sama,wiec dziecku tez ie kupuje. Pare rzeczy dostalam po corce kolezanki,to zauwazylam,ze ich w ogole nie uzywam,jakos ich nie lubie,juz pomijajac stan - ja mam inny gust i mnie zie te rzeczy nie podobaja. Nie gardze ludzmi,ktorzy zakladaja dzieciom uzywane ubrania,nie wysmiewam,to sa moje prywatne preferencje i juz

Gość gość
dla mniejszych używka 2+ nowe lub tylko wyprane, założone 2-3 razy, potem dzieci niszczą