Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zmartwiona 90

prosze o pomoc mam watpliwosci

Polecane posty

Gość zmartwiona 90

Witam. Na wstepie prosze o szczere odpowiedzi i powstrymania sie od krytyki ze jestem nieodpowiedzialna. Okresu dostalam 17.08 ale niestety recepte i tabletki dostalam 18. Okres rozpoczal sie o godzinie ok 18 a tabletki (2 na raz- jedna zalegla,druga jako druga) wzielam 18.08 o godz 22. Kolejne boore regularnie. Lecz trzecia wzielam o 18, czwarta w kolejny dzien o 11.30 a wszystkie do dzis biore miedzy 9 a 10 codziennie. Popalam papiwrosy i od czas do czasu wypije piwo.czy troszke wodki tak jak 24 w urodziny biorac tabletki. Tabletji zaczelam brac18( okres17.08) a do wspolzycia doszlo 19, moj narzeczony doszedl we mnie dwa razy, mialam tez wtedy 3 dzien okresu l,kolejnego dnia podobniw i tez w okres. Pozniej po 2 dniach,biorac dalej tabletki kochalismy sie do dzisiaj z 3 razy za kazdym razem we mnie. Mam przy yasmin ciagle plamienia przy pierwszym listku. Wygladaja jak koncowka okresu. Mam pytanie czy te tabletki mbie zabezpieczaja mimo ze wzielam dwie w 2 dzien okresu, ze pale,czasem alko i plamie? Bardzo sir boje, prosze o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować