Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteście nołlajfami

Polecane posty

Gość gość

tylko szczerze !

Gość nołlajfem być uuu uu u
Bardzo się staram dotrzymywać nołlajfowych standardów, ale raz czy dwa w miesiącu mi się nie udaję :( ostatnio piłam ze znajomymi nad jeziorem, a w ten weekend jestem umówiona na koncert. Tak wiem, łamię kodeks, ale to nie moja wina tylko ICH!

Gość gość
siedzac na forume nie jestescie nołlajfami tylko loserami :O nołlajfy zamieniaja zycie w realu na zycie w jakiejs grze i tam zdobywaja najwyzsze 'osiagniecia' :O dlatego są nolajfami, bo nie maja zycia normalnego tylko caly czas poswiecaja na rozbudowanie postaci w jakiejs grze /zdobyciu najwyzszych punktow :O a wy siedzicie na jakims forum i tracicie czas na kompletne nic, jestescie zwyklymi przegrancami :D

Gość gość
nołlajfy to ogólnie osoby, które, jak sama nazwa wskazuje, "nie mają życia". Nie mają życia towarzyskiego- i to nie odnosi się tylko do internetowych graczy! Można być noł lajfem nawet nie mając kompa. Spora częśc nołlajfów to gracze komputerowi, więc się utarło stereotypowo.

Gość gość
są geje i są cioty, tak jak są losery i no life'y.... wy jestescie ciotami w swiecie internetu :D :P

Gość Uh Huh Her
A skad wiesz co my robimy na kompie? Kto ci powiedzial, ze siedzimy tylko na kafe? A moze ty tez jestes ciota bo tu przesiadujesz?

Gość gość
Niektórzy na kafe przecież rozbudowują swoja postać, dodają nowe itemy, zdobywają doświadczenie i fejm :D