Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowy pirat

Mam 27 lat i mam juz dość życia

Polecane posty

Gość karmazynowy pirat
sam nie wiem...cos mnie ciagnie do niej może to ze dobrze gotuje ,ma piękne oczy, ale jezeli chodzi o sfere seksualna i rozmowy to jest DRAMAT. po reszta jak ja zostawie beda mowic o mnie , a to c**j pewnie ma inna zostawil ją'' jej tatuś juz mnie cos tam kiedys informowal ze jak ja wciagne w lata i sie nie ożenie to.....

Gość karmazynowy pirat
myslalem ze sie zmieni , ale ciagle jest to samo.....

Gość gość
co to kogo interesuje,twoje bagno twoj wybor to sie top

Gość karmazynowy pirat
nie szukam wspolczucia tylko obiektywnego spojrzenia postronnych ludzi na te całą sytuacje

Gość sasasassaaa
aj chlopy;p ma piekne oczy;p aj chlopy chlopy na partnerke zyciowa wybiera sie najlepszego kompana rozmow, kumpla w spodnicy.

Gość canakkale
Myślę, że po prostu już się do niej przyzwyczaiłeś. Boisz się z nią zerwać, zostać sam, boisz się zmiany w swoim życiu. Powiem Ci, że nie ma czego się bać, co jeśli pozostaniesz w tym związku, będziesz to ciągnął dalej a nic się nie zmieni ? Lepiej jest spróbować, zaryzykować, niż potem żałować ;)

Gość gościówa1234
autorze wierz mi, i tak nie ma dla Was przyszłości, więc nie przeciągaj tego. też kiedyś tkwiłam bez sensu w takim związku, bo przyzwyczajenie itp i wiem, ze ciężko zerwać, ale uwierz, że WARTO. ja 2 tygodnie po zerwaniu dostałam skrzydeł, byłam tak szczęśliwa jak chyba nigdy wcześniej :) i teraz jestem szczęśliwą mężatką i wiem, że nie warto być z kimś na siłę, bo to tylko zmarnowany czas a także oszukiwanie drugiej osoby i siebie samego..

Gość belzebub
Dnia 28.08.2013 o 22:48, Gość karmazynowy pirat napisał:

Witajcie Mam na imię Marek. Spotykam się od 3 lat z dziewczyną ale utwierdzam się w przekonaniu że to chyba nie to,Ona bardzo rzadko chce uprawiać seks, raz na miesiąc jej wystarcza. a ja mam dużo większe potrzeby. w dodatku jej rodzice nalegają na ślub, a i żebym ja jeszcze za wszytsko płacił ( ona ma 22 lata i nie pracuje, ew jakieś kursy z Urzędu pracy) śmiesznie płatne.Oni uważają że chłopak powinien za wszytsko płacić i koniec. w dodatku dziewczyna jest gruba i leniwa...Niby mógłbym sie z nią roztsać ale coś mnie powtsrzymuje. z tego braku seksu popadłem w jakieś dziwne fetysze, typu np damska bielizna itp 😕 Jestem jeszcze studentem, w dodatku studiuję kierunek bez przyszłosci -prawo. Zarabiam zupenłnie na czym innym ( nie zadne nielegale itp)..ale mnie to wkurza że ta moja dziewczyna myśli że bedzie miala ze mna wygodne,dostanie życie, że ja pan prawnik na wszytsko zarobie a ona nie bedzie dawać nic w zamian. szczerze powiem że czuje sie lepiej w towarzytsiwe kolegów-kawalerów niż z nią. Oni chcoiaż nie wyciagają od emnie kasy, nie trzeba nic im fundować, w dodtaku mamy wspolną pasję-fotografia i podróże. Nie zarabiam najgorzej ale jestem sfrustrowany moim życiem..przeprtaszam za bledy msuailem gdzieś to wypisać i z siebie wyrzucić Pozdrawiam-Marek

tee - dobry jesteś w reklamie 🙂 

Gość płaczka na pogrzebach
Dnia 28.08.2013 o 22:48, Gość karmazynowy pirat napisał:

Witajcie Mam na imię Marek. Spotykam się od 3 lat z dziewczyną ale utwierdzam się w przekonaniu że to chyba nie to,Ona bardzo rzadko chce uprawiać seks, raz na miesiąc jej wystarcza. a ja mam dużo większe potrzeby. w dodatku jej rodzice nalegają na ślub, a i żebym ja jeszcze za wszytsko płacił ( ona ma 22 lata i nie pracuje, ew jakieś kursy z Urzędu pracy) śmiesznie płatne.Oni uważają że chłopak powinien za wszytsko płacić i koniec. w dodatku dziewczyna jest gruba i leniwa...Niby mógłbym sie z nią roztsać ale coś mnie powtsrzymuje. z tego braku seksu popadłem w jakieś dziwne fetysze, typu np damska bielizna itp 😕 Jestem jeszcze studentem, w dodatku studiuję kierunek bez przyszłosci -prawo. Zarabiam zupenłnie na czym innym ( nie zadne nielegale itp)..ale mnie to wkurza że ta moja dziewczyna myśli że bedzie miala ze mna wygodne,dostanie życie, że ja pan prawnik na wszytsko zarobie a ona nie bedzie dawać nic w zamian. szczerze powiem że czuje sie lepiej w towarzytsiwe kolegów-kawalerów niż z nią. Oni chcoiaż nie wyciagają od emnie kasy, nie trzeba nic im fundować, w dodtaku mamy wspolną pasję-fotografia i podróże. Nie zarabiam najgorzej ale jestem sfrustrowany moim życiem..przeprtaszam za bledy msuailem gdzieś to wypisać i z siebie wyrzucić Pozdrawiam-Marek

Studiujesz prawooo? Chłopie, to grozi ci zamiatanie ulic... Albo siedzenie na kasie w Biedronce. Serdeeeecznie współczuję! 

Gość hahaha
Dnia 28.08.2013 o 23:47, Gość karmazynowy pirat napisał:

sam nie wiem...cos mnie ciagnie do niej może to ze dobrze gotuje ,ma piękne oczy, ale jezeli chodzi o sfere seksualna i rozmowy to jest DRAMAT. po reszta jak ja zostawie beda mowic o mnie , a to c**j pewnie ma inna zostawil ją'' jej tatuś juz mnie cos tam kiedys informowal ze jak ja wciagne w lata i sie nie ożenie to.....

Niech zgadnę - to pewnie ci urwie jaja. No to się wpakowałeś...