Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość It Was Blue

Okropne sa kobiety

Polecane posty

Gość It Was Blue

Najwieksze zlo na tej ziemi! Bylo pierwsze spotkanie, wszystko fajnie sprawiala wrazenie ze jej sie podobalo. Niedawno wspomnialem cos o drugim, powiedziala ze pewnie tylko ma napiety grafik i sprawdzi kiedy moze. Teraz od 2 dni cisza i nic nie odpisala...przykro mi...

Gość gość
moze dales plame na pierwszym spotkaniu? brales to pod uwage?

Gość It Was Blue
Bralem ale wydaje mi sie ze bylo ok fajnie bylo. Po spotkaniu codziennie wymienialismy sie wiadomosciami, na pytanie odnosnie drugiego napisala ze bardzo chetnie sie spotka.

Może zatem chętnie się spotka tylko jest strasznie zajęta, też tak miewam praca, po pracy kurs czy coś innego i 21 w domu kompletnie padnięta.

Gość It Was Blue
Naprawde nie bylo nudno. Sam juz niewiem, dziwnie sie z tym czuje i jakos niefajnie ze tak mnie olala. Wydaje mi sie, ze gdyby jej sie nie podobalo to od razu po spotkaniu urwalaby kontakt a pisalismy przez tydzien, do tego chetnie zgodzila sie na kolejne...ekhm

albo naczytała się poradników i udaje zołzę :D:D niektóre baby są głupie,m a tekst z grafikiem to typowa gierka :O Kto prowadzi grafik? nie znam ani jednej osoby, która to robi

Gość It Was Blue
Nie bede sie przeciez odzywal skoro ostatni napisalem a ona nie odpisala. Rozumialbym po spotkaniu, nie odpisalaby, wykrecila sie z drugiego no ale jesli odpisywala codziennie i bardzo entuzjastycznie przyjela do wiadomosci mozliwosci drugiego spotkania...tego w sumie nie przewidzialem.

Gość It Was Blue
Nie bede sie przeciez odzywal skoro ostatni napisalem a ona nie odpisala. Rozumialbym po spotkaniu, nie odpisalaby, wykrecila sie z drugiego no ale jesli odpisywala codziennie i bardzo entuzjastycznie przyjela do wiadomosci mozliwosci drugiego spotkania...tego w sumie nie przewidzialem.

Gość It Was Blue
nie o to chodzi tylko co mam powiedziec? hej czemu nie odpisalas?

Gość gość
i po tym stwierdzasz, ze kobiety sa okropne? sam jestes okropny

Gość It Was Blue
poprostu jak chciala mnie olac to powinna zrobic to wczesniej po spotkaniu. Po co wymienia ze mna codziennie wiadomosci? po co zgadza sie na nastepne spotkanie.

Gość gość
kad wiesz, ze cie olala? mam wrazenie ze uwazasz sie za chodzacy ideał ktory wie wszystko co i jak i nie ma opcji zeby sie pomylił. mysle jednak, ze to z toba jest cos nie tak i nie zrobiles na niej dobrego wrazenia, mowiac entuzjastycznie o kolejnym spotkaniu moze po prostu nie chciala cie urazic, ale tym ze ma napiety grafik chciala ci dac do zrozumienia ze nie jest juz toba zainteresowana. pomysl nad wszytskimi mozliwymi apektami zanim zaczniesz cos gadac, faceci sa dziwni

Gość gość
Moze to byc zyebana gierka. Mozesz jej napisac cos w stylu: "daj znac jak juz skonczysz ta dziecinade"

Gość gość
Nie słuchaj tego zyeba co napisała, że z tobą jest coś nie tak i zasugerowała abyś sie domyślał niczym wróż o co też jej chodzi. Dojrzali ludzie sie tak nie zachowują. Nie odzywa sie, więc ty nie żebraj o znajomość.