Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Jestem za leniwy na kobietę

Polecane posty

Kobieta oznacza chodzenie z nią do restauracji, pubów, kin i innych pierdół, które mnie nudzą. Ogólnie to kobiece rozrywki są mega nudne, a one chcą tam chodzić z facetami. Z drugiej strony kobiety są ładne i seksowne. Sytuacja bez wyjścia. Świat jest dla mnie skomplikowany.

zapomniałeś dodać, że jeszcze musiałbyś zrozumieć różnicę między liliowym i blado-różowym :P

Nie kapuję mooroland, chodzi ci o c*pkę czy jak?

nie, chodzi mi o to, że kobiety rozpoznają więcej odcieni i jak kobieta pokaże ci dwie różowe sukienki i zapyta która ma ładniejszy kolor to masz wiedzieć, że są różne :P

Gość tinnitus woman
no to jest jakieś uzasadnienia. mnie osobiście by przekonało bym kazał ci klamkę od zewnątrz pocałować :)

Moorland-Faceci też odrużniają dużo odcieni, z tym że dzielą je na "hujowy i ładny".

Gość gość
:D a ja jestem za leniwa dla faceta.. Nie chce mi się nigdzie chodzić. Chciałabym się tylko móc do kogoś przytulić

No co, c*pki są przeważnie różowe, wiec ten kolor mi się z c*pka skojarzył i myślałem że coś chodzi z c*pką związane.

Alicja Donnikova-Też nie prasuję, wystarczy że mięśnie napnę i już wszystko na mnie wyprasowane. Sam nie wiem po co dziś ludziom żelazka.

Gość gość
ja bym sie tez tylko poprzytulal nie chce juz dzieci.. :-D

Gość gość
hah, autor na neandertala pozuje i wszystkie babki jego :D

krwawa-Mogą, z tym że ja sutki i c*pki to lubię ciemne, do tego duże sutki i wargi sromowe.

Moorland-Ostatnio nie mam czasu o tym myśleć, mam ostatnio za dużo problemów w życiu.

Co z was za kobiety, co prasować nie lubią i innych kobiecych zajęć. D**y dawać to tak, ale robić już nie, z tego seksu wam się księżniczkowatość w łbach urodziła.

Moorland- Za późno skojarzyłem że chodzi ci o rozróżnanie kolorów, pewnie dlatego że nie mam kobiety i tym samym problemów z tym związanych, ale uświadamiasz mnie że z nimi jest dużo bardziej życie przej****e, niż można sobie wyobrazic.

Dobra, idę spać bo na piątą do roboty. Dobranoc wszystkim.