Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia i praca jednocześnie

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chcę podjąć pracę w zawodzie - mam pracować od października codziennie od 14 do 19 i w soboty 4 godziny. Od października podejmę tez studia doktoranckie. O ile przyszła pracodawczyni jest dobrze nastawiona do moich studiów- wcześniej zatrudniała doktorantkę, którą dobrze wspomina jako pracownika, to już opiekun naukowy nie jest zadowolony z mojego planu podjęcia pracy na część etatu. "Kto będzie pilnował studentów na popołudniowych kolokwiach?" a co to kurcze, innych nie ma, tylko akurat ja muszę pilnować?i tak pewnie pozwalałabym ściągać, to nie najważniejszy przedmiot... i nie wiem, co robić, czy praca jest ważniejsza, czy studia doktoranckie

Gość gość
poradźcie coś?

Gość gość
to typowe zachowanie opiekuna, inni tez skutecznie "odradzaja" prace poza uczelnia, ale przeciez z czegos trzeba zyc. Nie przejmuj sie i staraj sie pogodzic jedno i drugie

Gość gość
nie wiem, czy dobrym pomysłem byłoby przekazanie mojej pracodawczyni przyszłej planu zajęć i żeby próbować pracować za kogoś, kto pracowałby za mnie w tych godzinach, w których nie mogłabym być, nie wiem, czy się zgodzi....