Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szerszen

Moja wojna z depresj膮

Polecane posty

Go艣膰 szerszen

Witam, Mam ci臋偶k膮 prac臋, za granic膮.Pourywa艂y mi si臋 kontakty towarzyskie,rodzina w stanie szcz膮tkowym.Partner kochany, chocia偶 nieefektowny.Ale mamy tyle wsp贸lnych zainteresowa艅..No i co mo偶na zrobi膰 w takiej sytuacji???Ot贸偶 zdecydowa艂am si臋 na MAKIJAZ PERMANENTNY.Najpierw brwi,potem kreski woko艂 oczu.To wszystko wysz艂o fajnie, chocia偶 z poprawkami ..Ale ostatnio jako艣 da艂am sie nam贸wi膰 na makija偶 ust i tutaj...Co艣 fantastycznego- polubi艂am moje odbicie w lustrze.Gapi臋 si臋 na siebie ju偶 2 dni .Nie podaj臋 oczywi艣cie nazwy gabinetu, ani nawet miejscowo艣ci. Chodzi mi tylko o to, 偶e taki ma艂y drobiazg mo偶e zast膮pi膰 kuracj臋 w klinice psychiatrycznej po艂膮czonej z odchudzaniem/zaczynam dba膰 o diet臋/- nie pr贸bowa艂am, nie mam czasu. .Po prostu zachcia艂o mi si臋 偶y膰! .Dla kobiet/chyba nie tylko/, kt贸re szukaj膮 promyka w tym ponurym swiecie- to taka moja bezinteresowna rada. Mog臋 s艂uzy膰 radami bardziej szczeg贸艂owymi/nie wolno zdawa膰 si臋 na kosmetyczk臋,trzeba samemu "miec wizj臋"/. Ale to na poczcie. Pozdrawiam zdo艂owanych no i pozosta艂ych forumowicz贸w..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tak makija偶 permanentny na depresj臋, a jak depresja jest wywo艂ana czym艣 duzo powazniejszym ni偶 codzienne robienie makija偶u? G艂upoty chrzanicie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach