Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Mamuśka

Atrakcje dla kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość Przyszła Mamuśka

Dziewczyny w ciąży, mam pytanie... Jestem w 3miesiącu, termin mam na marzec.Trochę czasu zostało, jestem na l4 więc wiecznie sama w domku. Czy znacie jakieś kluby Mam, czy miejsca z atrakcjami gdzie spotykają się tylko kobiety w ciaży na śląsku? Bo z tego co wpisuje to jest tylko fitness a fajnie by było porozmawiać z innymi przyszłymi mamuśkami.

Gość gość
jak nie fitness to do szkoly rodzenia się zapisz. Tam masz multum kobiet w ciąży do pogadania

Gość gość
fajną atrakcją dla kobiet w ciąży jest PRACA. skoro możesz chodzić na fitness i inne atrakcje to z jakiej racji jesteś na L4 od 3 miesiąca??

Gość Przyszła Mamuśka
Mam swoją działalność i ludzi od pracy, mogę spokojnie być na L4 które mam z powodu poronień.Myślę że nie jest to sprawa z której będę się tłumaczyła. Szukam miejsc gdzie są inne kobiety w ciaży żeby dowiedzieć się czegoś nowego od nich. Ps.I nie od 3 a od początku mam L4

Gość gość
Fitness dla kobiet w ciąży to lekkie ćwiczenia głównie na kręgosłup. W dodatku trwające godzinę, a nie 8 jak praca. Faktycznie porównanie.

Gość gość
no to w szczególności, jeśli od samego początku jesteś na L4 i miałaś wcześniej poronienia to rzeczywiście rozglądaj się za fitnessem. jesteś głupia jak but...

Gość Przyszła Mamuśka
Dokładnie, też czytałam ze trwa około godzinki.I nie jest to typowy męczący fitness, tylko ćwiczenia na piłce itp. Myślę, że fajna sprawa dla relaksu i zabicia czasu

Gość Przyszła Mamuśka
Oj inteligent widzę, IQ kreta? Czy niżej ? Pytam o miejsca a nie ocenianie od desperatów.Chyba powinieneś, powinnaś być w pracy??

Gość gosciówa33
pewnie nie ma dzieci albo nie moze i innych komentuje:)

Gość juz mama
Polecam chodzenie na basen.Ja chodziłam od 18tyg.ciaży i byłam bardzo zadowolona.teraz chyba jest takie miejsce w każdym większym mieście