Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wejdz przeczytaj przemysl odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien problem. a mianowicie, miesiączkę dostałam we wtorek wieczorem ok godz.21 (13.08.13) była ona wywołana przez luteinę. Tabletkę antykoncepcyjną wżiełam w środę rano o 7.00. To moje pierwsze opakowanie. Od tego czasu biore tbletki regularnie. ale w sobote wydarzyła się taka sytuacja, która nie daje mi spokoju. Podczas pieszczot, mój partner mógł mieć na palcu znikomą ilość nasienie (o ile miał bo twierdzi że nie) i włożył tego palca do środka. BYl to 4 dzień cyklu, końcówka miesiączki, w zasadzie to malutkie plamienie. aa i dodam jeszcze, że wytrysk był po tym dotykaniu, ale mogło się coś z niego wydobyć. Moje pytanie brzmi: Czy przez tą sytuację mogę zajść w ciążę?

Gość gość
Oho! Moszna

Gość gość
pytam poważnie. nie po to pytam aby się nabijać

Gość gość
a ty ciągle swoje! który to już tamat:D tabletki kupiłaś na receptę,receptę wypisał gin-idż do niego po radę,niech ci wyjaśni co i jak z tymi tabsami anty,jak można zajść w ciąże,itp,itd a bilet w empeku kasować umiesz????

Gość gość
a posiadasz coś takiego jak mózg? tak, umiem. chciałam znać opinię na ten temat, Waszą, ludzi normalnych a nie osoby, która jest pozbawiona kręgosłupa moralnego. :)