Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna ma doła przez brak pracy a ja moge ją utrzymać

Polecane posty

Gość gość

moja dziewczyna jest cudowna, ale od dlugiego czasu ciagle narzeka i placze, bo nie ma pracy, ja moze nie zarabiam bardzo duzo, ale moge nas utrzymac, poza tym widze, dla niej nie liczą się pieniądze tylko działanie, powiedzcie jak to jest,że niektóre z was mają aspirację uwiązać faceta (najlepiej metodą na bękarta), a potem siedzieć w domu 24/7 i czerpac korzysci z faceta, podczas gdy inne, mogąc siedziec w domu, nawet nie musząc w zamian sprzątać czy opiekować sie dzieckiem nie chcą i narzekają,że mogą się wyspać do 12, to wolą wstać o 8 rano i przeglądać pportalez ogłoszeniami i marudzić,że nikt ich nie zaprosi na rozmowe?

Gość gość
a ile ma lat? jest po studiach? jaki kierunek?

Gość gość
może dlatego, że nie ma zamaru prosić Cie o każdy gorsz na podpaski czy nową bluzke? myślisz, ze to miło być zależnym od kogoś?

Gość gość
ja bym chciala takiego faceta jak TY ale w zyciu wszystko jest na opak... Takie dziewczyny jak twoja co mają fajnych facetow i nie muszą pracowac, to jednak chcą isc do pracy... A takie jak ja trafiaja na takich ktorzy zmuszają je do pracy. A mi tam praca do szczescia niepotrzebna, moglabym sie zajmowac domem :/