Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetów mam pytanko

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym żeby wypowiedzieli się faceci, którzy mają/mieli kobiety które rodziły naturalnie. Czy czujecie dużą różnicę będąc z kobietą która rodziła od tej bezdzietnej? Jestem teraz w ciąży i martwię się jak to będzie PO.Proszę o poważne wypowiedzi.

Gość aron
Czy możesz sprecyzować pytanie o jakie różnice ci chodzi.

Gość gość
Chodzi mi o to czy kobiety które rodziły są duzo luzniejsze? czeka mnie poród naturalny i martwię się jak to pózniej jest:O

Gość Kutassis
Po porodzie to chyba lepiej analnie się kochać. Tam jest jeszcz wąsko.

...o ile tobie libido nie spadnie i mimo zaangażowania w opiekę nad dzieckiem nie stracisz ochoty na sex i nie zaniedbasz męża problemów być nie powinno. Mnie tam dwa porody żony w niczym nie przeszkadzały ...nie sądzę więc aby innym panom to przeszkadzało. Myślę, że większe znaczenie mają w takich sytuacjach, uczucia, nastawienie niż zmiany fizyczne po porodzie ....

Gość gość
No dobrze matuzalem,ale mnie chodzi o to czy te zmiany są bardzo duże i odczuwalne?

O proszę! Jakaś Pani martwi się czy nie będzie za luźna... Powiem Ci, że Ty się bardziej martw o to czy w ogóle będzie Ci się chciało a po drugie to czy będziecie mieli w ogóle energię na cokolwiek a po trzecie czy dziecko w ogóle da Wam spać razem. Reszta to pestka.

Gość gość
Dzięki za wypowiedzi ,zwyczajnie się denerwuję jaka tam będę po urodzeniu i tyle:)

Jeśli nie byłaś wcześniej jakoś fantastycznie ciasna (ale to chyba byłoby bolesne) to nie ma szansy, żeby coś zauważył. A nawet jeśli będzie różnica to tylkę będzie dłużej dochodził, więc Twoja wygrana!

więc się tak nie denerwuj :) ...całe wieki tak się działo i jakoś się małżeństwa z tego powodu nie rozpadały ...dopiero teraz modna stała się ambioplastyka i jakieś wydziwiania ...

Gość gość
Dziękuję

Gość aron
Bzdura.Wszystko zależy od Kobiety,czy robi coś w tym kierunku czy leży i czeka na trzęsienie ziemi.To są mięśnie jak każde i od nas zależy czy będą jędrne czy zwiotczałe.

Gość gość
Nie martw się, dobrze Cię pozszywają i bedzie ok ;)

Gość Burczyszyn
Miałem niedawno prostytutkę po dwójce dzieciaków , już nastolatki teraz, Ciasna, gładka, pierwsza klasa, ale rodziła jak miała dwadzieścia lat około.