Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Victoria1231

Wstyd przed rodziną faceta

Polecane posty

Gość Victoria1231

Hej Jestem z facetem osiem miesięcy. Chce mnie przedstawić swoim rodzicom. Mam sporego pietra bo miałam kilka innych związków gdzie teściowe były żmijami. Zawsze miały jakąś uwagę. Zraziłam się do takich "kolacji z rodzicami lubego". Czuję się w nich niezręcznie i zawsze mam ochotę uciec z takiego miejsca jak najdalej. On jest endodontą a ja dopiero jestem w połowie spec. na krdiologię i nasze zarobi różnią się więc boję się jak zaregują również na to. Ja mam 29 lat on 31 więc różnica wieku nie jest duża. Kocham go ale nie wiem co zrobić a on naciska na to spotkanie. POMOCY!!!

Gość gość
Ja pikole, trzeba być nieźle zrytym żeby tak wprost na pierwszym spotkaniu się o zarobki wypytywać Jak już tak bardzo będą chcieli wiedzieć to prędzej twojego faceta (ich syna) po cichu wypytają, ale przecież nie Ciebie wprost! To by musieli być na prawdę chamy. A i nawet jeśli się od syna dowiedzą to "zaczepiać" cię o to nie powinni chyba że rzeczywiście są chamami...

Gość Victoria1231
No właśnie ja mam taką fobię

Gość gość
Dobrze cię rozumiem, ja też miałam pietra i jak się okazało słusznie. Od razu nie spodobał się mój wygląd, to że straciłam niedawno pracę, jego matka na boku zrobiła kilka nieprzyjemnych uwag, próbując wyraźnie dac do zrozumienia, że jej syn zasłużył na lepszą partię. Minęło wieeele lat zanim w ogole moglam zacząć liczyć na jakiekolwiek oznaki sympatii, a raczej akceptacji ze strony jego rodziny. Nadal nie lubię tam jeździć na jakieś wspólne imprezy, święta itd. Zawsze czuję, że zaczynam grac kogo innego, żeby tylko nie usłyszeć kolejnej porcji komentarzy.

Gość spiewac kazdy moze
komentarze maja to do siebie ze komentowac moga obie strony TY TEZ

To ile zarabiasz to Twoja sprawa.Po drugie nie unikniesz tej wizyty,więc może lepiej już mieć to spotkanie za sobą?W końcu to życie Twoje i faceta a nie jego rodziców.Nie muszą Cię od razu pokochać ale nie uprzedzaj się z góry.Ja też się bałam(rodzice mojego byłego a właściwie jego matka była nienormalna).Jednak zupełnie niepotrzebnie.Mama B.okazała się przecudowną kobietą,jego rodzeństwo i Tato również.Nie ma się czego bać.W końcu jesteś dorosłą kobietą.Zabiją Cię,pogryzą?