Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cikita

Jak schudnąć 8kg w miesiąc

Polecane posty

Gość Cikita

NO... Teraz się obudziłam...Zaczął się już prawie rok szkolny...! Od 1 września chciałabbym zacząć diete i ćwiczenia żeby schudnąć 8kg w miesiąc! Wiem że można ale...niewiem jak! Możecie pomóc? Wiecie jak? Znacie jakąś dobrą diete i ćwiczenia? Będę bardzo wdzięczna! :D Mam 152cm wzrostu i 47 kg! MASAKRA!! (wiem niska jestem xd) Chciałabym żeby raczej były to ćwiczenia w domu bo nie mam zamiaru jeździć na rowerze , rolkach, plywać ,chodzić na spacery itp.

Gość gość
dziecko kochane! pilnuj wagi, żeby nie przytyć a o schudnięcie się nie martw. jeszcze nie teraz :)

Gość gość
a potem efekt jojo

Gość gość
Jak chcesz mieć szybko płaski brzuch narysuj sobie pępek na plecach. Czyli nie masz zamiaru wykonywać ćwiczeń jakie spalają tłuszcz i nazywają się areobami. Inne ćwiczenia to siłowe i wykonując je rozbudujesz mięśnie. ;) tadam ;D

Gość luisssa
sexm i woda mineralna najskuteczniejsza dieta tania

Gość gość
ja mam 2 i chcialabym w miesiac je zrzucic a 8 ajkbym miala to w 3-4 miesiace a nie w tydzien hehe

Gość gość
nie w miesiac mialo byc - sorki :)

Gość gość
kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie w tydzien lecz w miesiac mialo byc :P

Gość gość
Dzięki za pomoc -.- a tak dla waszej wiadomości mam 17 lat i raczej nie jestem już dzieckiem...

Gość Roselyn
Ja schudłam w niecały miesiąc 8kg więc sie da. Niestety później zrobiłam głupote i jadłam ile sie dało, więc waga wróciła. Też zamierzam znowu zacząć od 1 września i tym razem też sie uda :)

Gość gość
17 lat to nadal jednak dziecko :-) Ale ja jak miałam 17 lat, to także mi się wydawało, ze jestem juz dorosła. Dopiero za parę lat będziesz sie z tego śmiałą. Takie życie Niska jestes, ale i tak 47 kg to żadna nadwaga

Gość gość
po ci az 8? nie wystarczy 4?

No ale 8 kg w miesiąc nie jest dobrym pomysłem. Nie dość, że niezdrowo to pewnie skończy się efektem jojo. Miej na uwadze, że nadal dojrzewasz, a zrzucenie tylu kg w 30 dni, mogłoby Ci zaszkodzić.

Gość klopsik11
ćwicz w domu chodakowską, mel b, tak jak wszystkie dziewczyny na tym forum :) jedz zdrowo,ale nie narzucaj restrykcyjnej diety, wystarczy,że zrezygnujesz ze słodkich rzeczy, możesz sobie też kupić delikatny spalacz figura extraslim, używam i kilka moich koleżanek też, zawiera same naturalne składniki, trzeba też pić dużo wody i uzbroić się w pozytywne nastawienie