Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szcześniakowa

Boże co ja przeczytałam to jakiś dramat tragedia to koniec koncow

Polecane posty

Gość Szcześniakowa

Witajcie, nie będę Wam się od początku przedstawiać, gdyż ostatnio już wspominałam wielokrotnie, iż jestem nauczycielem w szkole podstawowej i moją zmorą są małe bachy itd, itd. Ale nie o tym ja dziś chciała. Chodzi o to co wyczytałam! Boże, mój największy fan Fil- piotr kupicha ,czy jak mu tam, się rozwiut! Nie mogę tego przeżyć, nie mogę, to mi się w głowie nie mieści, boże to jakieś nie do wieża nie, dla mnie to koniec świata. Koniec!

Gość Szcześniakowa
Po co ja wchodziłam na tego kundelka, po co mi to było?!? To było jak grot z jasnego nieba! JaK piorun, masakra, makabra, dramat obyczajowy, no nie wiem, amok jakis, nostalgia, memoriał, szok, po prostu szok szok szok. A taka z nich parka była, tak się kochali, on pamiętam jej mówił, że az do śmierci, a teraz odszedł od niej bo wolał filtrować z gówniarami, boże a ja go tak wielbiłam, to był wzór godny naśladowania, był....

Gość gość
"Nauczycielka" rozwiut hahaha... Skończ szkołę najpierw. Rozwiódł bezmózgu, Weź słownik najpierw do ręki!!!

Gość gość
Mogę wiedzieć czego uczysz te biedne dzieci? Chyba w-fu. Grot z jasnego nieba hahaha.Roz*****aś mnie!

Gość Szcześniakowa
Teraz to już wszystko jedno kim jestem, niech Cię to nie interesuje i zajmij się swoimi sprawami, ja mnam teraz poważniejsze problemy niż studiowanie od podstaw słownika ortograficznego, czego w dzisiejszych czasach już nikt nie robi. Moim problemem, jest teraz w/w piosenkarz. To jest nie do opisania uczucie. a żyłam z tym małżeństwem całym sercem. CZęsto wyobrazałam sobie że to ja jetsem jego żono, że śpiewa mi co dziennie, że mam anioła głos, boże tak nam było cudownie, tak nam cihcło i ładnie muzyka w łóżku grała, az tu taka wiadomość, tak nagle, boże dlaczgeo wytłumacz, dlaczego on???????????

Gość gość
A Ty się tak napinaj, bo się zesrasz. :D Jeden debil tworzy prowo, drugi łyka jak młody pelikan. Podręczniki już macie?

Gość Szcześniakowa
nie możesz wiedzieć, czego uczę, gdyż nie będę o sobie zdradzaĆ SEKRETÓW w sieci, z resztą nawet nie wiadomo czy po drugiej stronie nie siedzi jakiś pedofil.

Gość ibi
Kolego/koleżanko powyżej - nie widzisz, że to troll internetowy pisał specjalnie, żeby ludzi którzy używają poprawnej polszczyzny wkręcić? Nie karmić takich to może umrą śmiercią naturalną w wirtualnej rzeczywistości. pozdr

Gość gość
żebyś sam/a się nie zesrała. Nie interesuje mnie czy to prowo czy nie. Stwierdzam tylko zapisy w/w osoby. Bardzo śmiesznej osoby.

Gość Szcześniakowa
O wypraszam sobie, ja nie połykam, z resztą wstyd się przyznać, ale że o tym już pisałam przed wczorej to ja jeszcze z tych "niedostępnych". Tzn. życie mam zniszczone przez uczniów, doprowadzili mnie do depresji, potem trochę się leczyłam, ale niewiele pomogło, teraz jakbym się z tym pogodziła, no ale mężczyzny dalej nie ma w moim życiu, a chciałabym w końcu się do kogoś przytulić, chociaż na chwilę, zanużyć głowę w jego klacie, a potem co raz niżej i niżej i niżej. Ech czemu tylko marzenia mi pozostały. Czemu życie jest takie okrutne? Najsampierw widomość o Piotru, że koniec, a teraz i o mnie, że stara panna, że niedorajda, może jeszcze i brzydka co?

Gość gość
Śmieszna to Jesteś TY. :D

Gość gość
ibi -------> domyślam się, że to troll internetowy, ale strasznie mnie to rozbawiło. Ale masz rację... Nie dokarmiać! Pozdrawiam

Gość Szcześniakowa
Powiem tak, napisałam tu przed wczoraj bo widziałam, ze często nawiązują się tu jakieś przyjaźnie, widziałam, że tworzą sie pary, powstają wielkie miłości i jest tu dużo starszych osób, poza tym tak naprawdę oczekiwałam od was wsparcia i porad jak radzić sobie z trudnymi dziecmi we szkole, chciałam się na nich jakoś zemścic, zastawić pułapkię, tak żeby mnie popamiętały. W końcu chcę im pokazać, że ze mną nie ma żartów.

Gość gość
fiel, pajacu, to nikogo nie śmieszy od początku, wypieprzaj z tymi debilnymi tematami!

Gość szeregowy czereśniak
no szcześniakowa. Coś mi się zdaje że ty na tym forum zabłyśniesz i rozgwiazdorzysz się tu nam. Tak tSzymaj.

Gość Szcześniakowa
Ależ ja nie chcę od Was piniendzy! Ludzie proszę, nie zostawiajcie mnie! DObrze z tym piotrem to nie jest aż tak źle, tak naprawdę nie szkoda mi go, nawet się cieszę, gdyż może teraz będzie mi łatwiej go zdobyć. Ja szukam tu przyjaciół, głownie nauczycieli, z którymi będę mogła wymieniać się doświadczeniami. I nie jestem krasnalem, naprawdę jestem dobrym człowqiekiem, mam wielkie serce, ale nie do dzieciorów.

Gość gość
Jest Pani Rosjanką i trochę histeryczką -czy znane jest już to słowo ?

Gość Szcześniakowa
CXzereśniak ja nie chce sławy, mi nawet nie pasuje, aż tak bardzo że piotruś (fil kupicha) jest gwiazdorem. Ja muszę przyznać, że jestem bardzo wstydliwa i zaperta w sobie, więc takie afiszenie przed kamerami to nie dla mnie. No chyba, że to by pomogło mi w szkole i zmieniło podej ście tych małych potworów do mnie i w koncu nauczyły bvy się szacunku, a jak nie to ja i tak je tego naucze, bo mam już dość, serdecznie dość, rozumiecie!!!!! Krew mnie znowu zalewa, jak sobie pomysle ze to juz koniec tych cholernych wakacji!!!! Boże grzmisz a nie widzisz co się dzieje!!!!! Gdzie ta sprawiedliwość, za czasów hitlera takie rzeczy się nie dzialy, bo tam była dyscyplina i każdy wiedział co to szacunek!

Gość Szcześniakowa
Nie ja nie uczę histori!! Ludzie przestrańcie się domyślać, bo ja sie nie przyznam wam jakiego przedmiotu uczę, gdyż nie chce być zdekąspirowana! Jestem tu animowana i niech tak zostanie. CHyba, że nawiąże tu większą przyjaźń, a może i kochanie, czego bym bardzo chciała i wtedy tej osobie opowiem o sobie wszystko, wszystko, wszystok, opowiem o każdej sekundzie mojego życia, o każdym moim czynie, o wszystkim dosłownie o wszystkim. O tym jak wstaje, jak kożystam z toalety, jak czesze włosy, jak myje zemby, napełniam wiadra wodą, jak się kąpię, jak jem, jak sie ubieram, jak szczam, jak inne rzeczy robie w toalecie i nie tylko w toalecie.

szcześniakowa. Za te.. Boże grzmisz a nie widzisz co się dzieje. Już jestem twoim fanem. No aż mi łzy lecą.

Gość Szcześniakowa
dlaczego tak zawsze siękoncza moje przyjazni internetowe? piszemy, gadamy, smiejemy sie, o wszystkim. az tu nagle czar prys i cisza z obu stron. o co chodzi? czy ja cie czyms uraziłam?

Gość Szcześniakowa
Czeresniak jednak jestes hej. dasz mi twoj numer? to moze bys zadzwonił do mnie? pogadamy sobie troszkie o d***e maryji. co ty na to?

Gość gość
nudzicie sie wezcie kredki i olowki narysujcie ,nie bedzie widac bledow

Gość Szcześniakowa
Gość, a ty skąd wiesz kim jestem???????????????????????????????????

Gość gość
Szcześniakowa zadzwoń do mnie, myślę że może nas coś połączyć. Mój nr 999

Gość Szcześniakowa
A co Ty w policji robisz? To się pokąplikowało, bo z tego co mi znajome mówiły to policjanci nie są warci zachodu. yy, chyba sobie odpuszczę.

Gość gość
Nie wyganiac mi tu mojej ulubienicy,pos.rancy z kAfe Pisz Fielko,pisz.Kocham wszystkie Twoje topiki .

szcześniakowa. Ja już od dawna zajęty jestem

Gość Szcześniakowa
Czym zajęty? Właśnie, bo nawet nie zapytałam czym się zajmujesz, głupio trochę wyszło, ale uwierz, że w osttatnim czaise to co się dzieje z moją psychiką, jest gorsze od tsunami, tornada, wichury i mgły. Jest tak źle, że źlej być nie mogło, poważnie mój drogi. Wiesz, nauczyciel jest takim zawodem dla ludzi o mocnych nerwach i o blaszanej psychice, a ja ani nerwów, ani blachy.

Gość gość
999 tak w policji hahaha tępa idiotko! Poczytaj lep[iej książki putaku zamiast pisać jakieś brednie tutaj!