Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facetom nie nudzi sie ten sam kolor wlosow u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

niektore zmieniaja co miesiac kolor, od blondu po ciemne, czesto nowe fryzury, radykalne ciecia. czasem az trudno je poznac po takich zmianach. wydaje mi sie ze dla facetow to jest fajne, ze czuja jakby mieli nowa laske ;) a co z kobietami ktore maja od zawsze swoj naturalny kolor i nie eksperymentuja za duzo z fryzurami? czy facet sie nie nudzi?

Gość sasasassaaa
O kurcze;p watpie zeby sie nudzil;)

Gość gość
Ja mam naturalne rude i mój facet niewyobraża sobie żebym mogła mieć inny kolor:) poza tym ja uwielbiam moje włsoy i mimo ze mam 30 lat, to juz gdzieniegdzie widać siwe włosy ale malować nie zamierzam.

Gość Uh Huh Her
Ja miałam wiele kolorów na głowie ale od nie dawna postanowiłam nie babrać tak ciągle włosów chemikaliami i od teraz farbuje na jeden kolor. Zresztą to nie jest możliwe aby włosy z ciemnego koloru (farbowanego) rozjaśnić do blondu w miesiąc... No chyba, że są bardzo długie.

Gość gość
moze panowie sie wypowiedza :)

Gość aree
kompletnie bezsensu pytanie. wyobrażasz sobie ze facet cie rzuca bo mu sie znudzily twoje wlosy? no k***a az przeklnac musze -,- faceci maja caly czas ten sam kolor wlosow, praktycznie caly czas to samo ciecie, wiec jakim prawem kobiety mialyby co miesiac zmieniac fryzurę...co innego jak któraś to lubi, ale tylko wylacznie z powodu faceta? szowinizm? nie dosc ze musimy byc wydepilowane wszedzie, pomalowane od stop do glow, opalone, szczuple, 90 60 90, mądre, inteligentne, z przyszloscia, magisterka i licencjat to kuzwa jeszcze to -,-

trochę dziwne pytanie....jak komuś może się znudzić kolor włosów drugiej osoby?

Gość gość
Mężczyzna po prostu kocha kobietę z całego serca i nie zwraca uwagi na takie przyziemne sprawy.

Gość sdsdasas
a ja mam to w d...

Gość gość
Farbowalam juz pare razy wlosy. nie byly to drastyczne zmiany koloru, ale jednak byly. Moi faceci nigdy, ale o nigdy tego nie zauwazali. Uwazam wobec tego, ze wydawanie pieniedzy na farbe do wlosow, zeby sie troche odmienic dla faceta albo co gorsza jak w temacie by facet sie nami nie znudzil jest kompletnie pozbawione sensu bo oni nie znaja sie na kolorach. Dla nich brunetka i szatynka to jedno, kasztanowa i ruda tez. Trzeba by sobie glowe przefarbowac na czerwono, zolto, niebiesko, te podstawowe kolory ze szkoly moze jeszcze by poznali, chociaz tez nic pewnego :)Kropka