Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnBestia10

NIE PRZEŻYJE TEJ ZIMY I CHYBA DAM SIĘ ZAMKNĄĆ W WIĘZIENIU

Polecane posty

Jestem strasznie biedny. Nie stać mnie na jedzenie, wodę. Mieszkam w starym magazynie na owoce. Buda jest nieoceplona, dach przecieka, na ścianach są zaloty pleśni i grzyba. Już teraz w nocy jest mi chłodno, a co dopiero jak przyjdą mrozy - 25*... Nigdzie nie mogę znalezc pracy. Do wojska mnie nie wezmą bo mam depresje i fobię społeczną. Jakie muszę popełnić przestępstwo żeby zamknęli mnie do wiosny we więzieniu? Co muszę zrobić?

Gość gość
a skad masz komputer i dostep do internetu?

Nie mam komputera, bo to za drogie rzeczy. Piszę z telefonu komórkowego. Czasami mam chęć go sprzedać, ale na ile mi starczy tych parę złotych?

Najlepiej powybijaj szyby we wszystkich radiowozach w twoim miescie. Mowie ci policja nie zajmuje sie prawdziwymi przestapstwami tylko takimi glupotami. Po prostu pouszkadzaj im te radiowozy to od razu cie zgarną

Gość sweet love child
Na jedzenie nie masz a na internet już tak ? A telefon ma chyba zasilanie na baterie słoneczne :) bo skoro nie masz tam prądu to jak baterię ładujesz ? :)

Prąd tam jest ale odłączony. Jak bateria mi pada to idę do miasta i w supermarkecie w wc jest gniazo i tam ładuje sobie baterię.

Gość gość
biedny ale komorke z netem ma :O śmieszne

Gdyby nie ta komorka to juz dawno wisialbym na sznurze. Trzyma mnie przy zyciu. Taka komorka z netem dla kogos kto ma depresje i fobie spoleczna to dar

Gość kierownik CT
internet i komputer ma dzięki uprzejmości Centrum Trolingowego:classic_cool: