Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona się puszczała

Polecane posty

Gość gość

okazało sie to dopiero po ślubie, przed ślubem mówila mi że seks ze mną bedzie uprawiać dopiero po ślubie, co bardzo mnie ucieszyło poniewaz sam jestem prawiczkiem, niestety po ślubie okazalo się ze dziewicą ona już nie jest i chciała czekać ze mną jako swoim przyszłym mężem do seksu po ślubie tak żeby było tak dopiero oficjalnie jako małżeństwo, stoję w tym momencie przed dylematem do zblizenie oczywiście nie doszlo kiedy to zobaczyłem i przyznała sie do swojej przeszlości - czy od razu sie rozwodzić czy też po prostu w pełni legalnie zaliczać między czasie panienki na boku pozostając z nią - skoro ona mogła wcześniej i tak mnie potraktowała uważam że nie muszę miec jakichklwiek skrupułów

Gość gość
muhahahah może rajstopek nie zdążyła zdjąć. ;D

Gość Orszulka z trenem
skrupulanci maja w zyciu przej****e :classic_cool: do czasu :P, :P, :P

Gość olga i ja
a moja żona urodzi.ła drugie dziecko, którego ojcem nie jestem a mnie wmawia, że to moje. Córka nie jest niestety do mnie pod żadnym względem podobna

Gość gość
Rozwiedź się albo chociaż ją zdradź

Gość gość
nie jest ciebie warta

Gość gość
nie jest ciebie watra wykorzystaj i zostaw szmate

Gość Doświadczony przez życie
Konia też nie waliłeś? Bo co to za różnica: dziewica czy własna prawica?

Gość An77
a po czym facet poznaje ze partnerka jest dziewicą? bo każdy, kto zna anatomię wie, ze błona dziewicza przybiera różną formę i jest bardzo elastyczna. jeżeli ma postać pierścienia, może nie zostać zerwana nawet podczas pełnej penetracji.Swego czasu w USA prowadzono badania wśród prostytutek-20% z nich okazało się byćdziewicami. Więc zakrwawione prześcieradło w czasie nocy poślubnej to niekoniecznie dowód dziewidztwa ;)

Gość gość
aha aha... 1/10

Gość Krasnystaw5
CHłopie powiedziała tak tobie ty jej to wal smiało to ze chciała z tobą po slubie to plus dla niej nie te czasy ze sie tego nie robi ze to nie wypada nie zachowuj sie jak szczeniak tylko idz do niej i lej bo wyludniamy sie a nie głupoty piszesz

Dlatego nie mam żony. Znaczy się nie nadaję się na męża. :D Jestem wręcz chorobliwie zazdrosny. :( Pracuje nad tym, ale tego już nie zmienię. :( Kobiety kłamią, to wręcz wpisane jest w Ich naturę. ;) Jak ona może mieć przeszłość i co cię ona obchodzi? Liczy się tu i teraz. Paru ją waliło i co z tego? Dzieci im nie będzie rodzić. Za to tobie owszem. Tracisz energię na spekulacje, teorie spiskowe i co najgorsze pisanie postów na forume :O Nad takim prawiczkiem można tylko zapłakać. :O

Gość Krasnystaw5
Nie bzykaj czekaj niech somsiad ci zajmie żoną jak nie potrafisz to ja za ciebie to zrobie chłopie swiecisz jak żarówka i razisz w oczy łagodnie powiem po hu., żeniłes jak jeszcze nie dorosłes !?

Gość gość
Kobiety kłamią, to wręcz wpisane jest w Ich naturę. l Nowy jak Cię dziadu nie lubie tak z tym zdaniem zgadzam się z Tobą w 100%. Kobiety kłamią i robią to o wiele bardziej perfidniej niż faceci.

Gość gość
A może po prostu ona przupuszczała jakie masz podejście i dlatego nie powiedziała ci prawdy ? Chciała się dostosować by nie stracić ukochanego? A z kąd jesteś pewien , że nie była dziewicą ? Nie krwawiła ? Ja też nie krwawiłam kochając po raz pierwszy! tak czasami bywa . Patrz na to jaka ona jest dla Ciebie ,czy Cię kocha , czy jest po prostu dobra?. Jak możesz skreślić kobietę tylko dlatego , że kiedyś popełniła błąd. Chcesz ją krzywdzić za coś na co teraz wpływu już nie ma . Ty nigdy nie skłamałeś by wydać się lepszym , bardziej doskonałym. Wiesz ja też miałam kogoś przed ślubem , ale później od kiedy poznałam męża a było to 18 lat temu nigdy nie pomyślałam nawet by go zdradzić. I to nie dlatego , że brakowało mi adoratorów. Miłość powinna wybaczyć . Co innego gdyby cię zdradzała , najważniejsze jest to co teraz. Ona będąc z kimś wcześniej nie zdradziła Ciebie. Chłopaku nie zachowuj się jak dzieciak!

Gość gość
Autorze, a po czym poznałeś, że przed ślubem puszczała się? Miała wór na spermę zamiast ceepy czy co? Nie wiem, jak niezawodowiec (czytaj nie-ginekolog) może poznać wizualnie, że kobieta była używana?

Gość popikol
oj tam, oj tam lepiej jak jest nauczona a nie jakaś kłoda bezużyteczna