Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak pracujący w markecie i dziewczyna z bogatego domu

Polecane posty

Gość gość

czy są jakieś szanse na dłuższe przetrwanie związku

Gość gość
oczywiście,że są :) ja jestem z bogatego domu, mój chłopak biedny, ale bardzo pracowity, inteligentny, kocham go i takie rzeczy jak pieniądze są na drugim miejscu, grunt,że mamy siebie :)

Gość gość
na dodatek dziewczyna studiuje a chłopak nie

Gość gość
chłopak pracuje w markecie bo 1) wybrał kierunek studiów dla plebsu 2) zlał naukę jak był młody i przez brak zaradności nie dorobił się niczego lepszego 3) Jest słaby fizycznie na dobrze opłacalną budowę

Gość gość
Moja matka była córką adwokata sama została pielęgniarką. Ojciec robotnik. Ojciec patrzył jak utrzymać rodzinę, ciągle pracował. Gdzie mógł dorobić do szedł, a matka całe życie wypominała ojcu, że u swojego ojca miała lepiej. A sama nic, bo ona jako pielęgniarka mało zarabia.

Na dłuzsze tak ale jak za niego wyjdziesz i zobaczysz co znaczy szare zycie to zapragniesz wrocic do bogatego domu.

Gość gość
nie ma szans

Zależy jak bardzo zależy ci na pieniądzach. Mi spodobał się biedny i jesteśmy razem już 3 lata

twoj chlopak jets po zawodowce ze pracuje w markecie czy po prostu narazie nie ma widokow na inna robote?

Gość gość
chłopak nie doszedł do matury od kilku lat pracuje w marketach sklepach

to leniwy typ teraz jestes zauroczona ale jak przyjdzie do zycia z takim to wszystkie problemy spadna na ciebie odpusc bo jak od kilku lat nawet matury mu sie nie chce zrobic to wielkiej przyszlosci z nim ci nie wróże. trzeba patrzec troche racjonalnie

Gość gość
nie jest leniwy to bardzo dobry człowiek ale trochę niebystry życiowo

teraz jest "niebystry zyciowo" za kila lat bedzie "pierdołą" i "nieudacznikiem ktory zmarnowal ci zycie" co z tego ze dobry...

Gość gość
Jeśli go kochasz, to dlaczego nie... jednak skoro nie skończył nawet matury, to nie jest chyba zbyt inteligentny, skoro Ty sie znim dobrze dogadujesz, to zapewne tez inteligencją nie swiecisz, a to oznacza, ze tez nie masz widokow na dobrą prace, o ile Ci rodzice nie zalatwią. Reasumujac, jesli Twoi rodzice nie dadza wam pieniedzy, niczego sie razem nie dorobicie.

Gość gość
chłopak nie doszedł do matury od kilku lat pracuje w marketach sklepach