Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coca Cola Vanilla

What to do

Polecane posty

Gość Coca Cola Vanilla

Mam problem, bo poprostu nie wiem co robic. Poznalem kogos niedawno przez przypadek, spotkalismy sie raz i bylo przyjemnie; duzo smiechu rozmow, dlugie spotkanie. Na poczatku mialem jej maila jednak po pierwszym spotkaniu wymienilismy sie numerami. Przez dluzszy czas utrzymywalismy mailowy kontakt glownie dlatego, ze pisalismy dosyc dlugie wiadomosci. Od paru dni zupelna cisza z jej strony, napisalem wiadomosc a ona od dluzszego czasu mi nie odpowiedziala. Dziwi mnie to, bo nawet wstepnie umowilismy sie na spotkanie(w sensie pod koniec tygodnia) a ona nic nie pisze, zupelnie zapadla sie pod ziemie. Teraz co robic? 1. Czy wyslac jej smsa? spytac sie czy wszystko w porzadku? 2. Olac zupelnie Jestem osoba ktorej potrafi strasznie zalezec jednak troche przeszkadza mi takie zachowanie. Ma moj numer jakby nie miala internetu to zawsze moglaby napisac do mnie. Troszke dziwnie, ze tak nagle mnie olala. Rozmawialismy, planowalismy spotkanie i cisza? cos tu nie gra

Gość Coca Cola Vanilla
Pewnie wg Was mnie olala. I zapewne macie racje tylko to bylby chyba najdziwniejszy kosz jaki dostalem w zyciu. Panna umawia sie na nastepne spotkanie, wymieniamy sie wiadomosciami i nagle cisza? weird

Gość GoGoGoGo
Poczekaj jeszcze kilka dni ;)

Gość Coca Cola Vanilla
z smsem poczekam do jutra. Jesli nic nie napisze to chyba wysle jej smsa bo mnie to poprostu bardzo dreczy. Sam dalem w zyciu komus kosza, rowniez dostalem kosza iles tam razy ale w tym przypadku nie za bardzo ma to wszystko sens.

Gość gość
ile macie lat?

Gość Coca Cola Vanilla
22 22

Gość Coca Cola Vanilla
Ale czy takie zachowanie z jej strony jest fair? Rozumiem, ze facet ma przejac inicjatywe ale takie nagle "ucichniecie" z jej strony jest troche nie w porzadku?

Gość Coca Cola Vanilla
ktos podpowie?

Gość Coca Cola Vanilla
nie mam wyboru, jutro zaczne dzialac

Gość quebec
poczekaj jeszcze parę dni. nie pokazuj, że Ci aż tak zależy, bo ona może się przestraszyć. moim zdaniem mogła Cię olać, ale niekoniecznie!

Gość gość
Może nie miała czasu, nie odczytała we właściwym czasie, może się zastanawia. Przypomnij się, zobaczysz czy się odezwie, czy nie.

Gość gość
jestem tego zdania co AmorousDesire.