Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaJoasiaAsia

JEGO EKS BYŁA NAJŁADNIEJSZĄ DZIEWCZYNĄ W JEGO ŻYCIU TAK POWIEDZIAŁ co myśleć

Polecane posty

Gość gość
Hahaha przed jakimi znowu rzeczami ? Podawac narkotyki? Ludzie puknijcie się w głowe. Przecież jej nie kazał wciągać heroiny tylko żeby sobie zapaliła jointa na rozluźnienie i lepszy humor, wręcz to dla niej dobre..ale tak tak, słuchajcie stereotypów i wierzcie wszystkiemu co mówią w telewizji, na pewno dobrze na tym wyjdziecie i jeszcze jej to wmawiajcie

Jak mówisze ze przestał palic, przynosi kwiatki- mi sie wydaje ze jemu zalezy, pewnie ona więcej wrazen mu zapewniała... Ja bym na Twoim miejscu gdzies wyszła, postarała sie zeby był zazdrosny, poczuł ze ma o co walczyć.... ( oczywiscie bym nie przeginała, ale on nie musi o tym wiedziec i mieć 100% pewności). Czesto tak jest ze jak gonisz miłosc to ona ucieka a jak Ty uciekasz to ona goni...

Gość gość
Wiesz co? Kiedyś miałam podobnie, tz. czesto myślałam o swoim eks. Wspominałam koncerty, szalone wypady na motorze, noce w namiotach. Mój mąż wydawał mi się czasem nudny... Były momenty,kiedy tęskniłam za eks, porównywałam NA NIEKORZYŚĆ swojego męża do niego. I wiecie co pomogło? Spotkałam się z eksem, zupełnie przypadkiem... Pogadaliśmy, zjedliśmy razem obiad... I wiecie co? Doszłam do wniosku, że ja nię tęskniłam za EKSEM tylko za młodością, za tym szalonym czas,kiedy imprezowało się, bawiło, śmiało. Teraz wiadomo- praca, obowiązki,rachunki. Może Twój facet tez tęskni za takim szaleństwem? No wiesz- zapalić skręta, pośmiac się, itd...