Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze_dziewica

czy mozna nie trafic

Polecane posty

Gość jeszcze_dziewica

jestem dziewica. mam chyba ciasna pochwe, bo zeby ja zobaczyc musze zrobic niemal szpagat. dlatego obawiam sie czy moj partner moze nie trafic do pochwy, albo np. trafic do zlej dziurki?

Gość gość
daj swój namiar - bez problemu najpierw włożę ci język a potem swojego ptaszka 15cm i tak ci śliczne rozbełtam c*pkę że aż będziesz piszczeć z radości i prosić o więcej :))))

Gość jeszcze_dziewica
ee... nie szukam partnera do niezobowiazujacego seksu. jestem po prostu ciekawa odpowiedzi na moje pytanie.

Gość gość
to go weż za ptaszka i sama naceluj albo włóż :))))

Gość gość
Marna prowokacja.

Gość gość
jak nie trafi to po palcu ...

Gość gość
żadna prowokacja mam już ponad 40l i tak niektóre moje partnerki lubiały robić - kiedyś jak byłem młody chłopak mówię po dłuższej grze wstępnej - daj ci włożę - a ona nie sama sę włożę :))

Pochwę, hehhehe. Staniesz na głowie i gówno zobaczysz.. Takimi widokami może poszczycić się tylko penis, który nie ma bata musi penetrować. Nawet taki jedenaście centymetrów miałby więcej do powiedzenia niż ty oglądając swoje ginekologiczne zdjęcie. :) Do takiej nawet złośliwości że "strzela sobie z paltza" nie trafiają bo myśli że, nie wydłubała sobie "śpioszka" z oka .P Do wypędzenia Można by coś zagrać, by radośnie i w podskokach oddaliła się z tego miejsca, ale ktoś taki oklaski weźmie za dobrą monetę i zachęcony jeszcze się tu będzie rozpisywać, co będzie katastrofą.

Gość aron
No to masz problem.Ale wiesz co,jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Gość jeszcze_dziewica
wy to juz chyba w kazdym watku na tym forum widzicie prowokacje... przykre. to nie jest problem, tylko zwykla ludzka ciekawosc ;)

Gość jeszcze_dziewica
"Pochwę, hehhehe. Staniesz na głowie i gówno zobaczysz.. Takimi widokami może poszczycić się tylko penis, który nie ma bata musi penetrować. Nawet taki jedenaście centymetrów miałby więcej do powiedzenia niż ty oglądając swoje ginekologiczne zdjęcie. :) Do takiej nawet złośliwości że "strzela sobie z paltza" nie trafiają bo myśli że, nie wydłubała sobie "śpioszka" z oka .P Do wypędzenia. Można by coś zagrać, by radośnie i w podskokach oddaliła się z tego miejsca, ale ktoś taki oklaski weźmie za dobrą monetę i zachęcony jeszcze się tu będzie rozpisywać, co będzie katastrofą." x przyznam sie, ze polowy twojej wiadomosci za nic nie moge zrozumiec. pochwa to byl skrot myslowy, serio tak lubicie sie czepiac? nie mam pojecia co to "strzelanie sobie z paltza" ani co to jest jakis "spioszek".

Gość gość
Pierwsze wprowadzenie penisa przez prawiczka do pochwy dziewicy musi być ekscytujące :-) nie wprowadzałem nigdy więc się zastanawiam jakie musi być uczucie.