Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa Polka

Polecane posty

Gość gość
Do autora watku : Skoro Polki wiążące sie z obcokrajowcami sa 'szmatami' (haha) to kim sa Polacy w zwiazkach z cudzoziemkami?

Gość gość
"Do autora watku : Skoro Polki wiążące sie z obcokrajowcami sa 'szmatami' (haha) to kim sa Polacy w zwiazkach z cudzoziemkami?" Taki wyraz jeszcze nie powstal bo takie zjawisko jak Polak plus cudzoziemka jest tak zadkie jak biale tygrysy. Ktora dziewczyna zagraniczna by brala sie za takie buraczano pijane mordy naszych rodakow?

Gość gość
jezeli juz to "rzadkie" a nie "zadkie" analfabetko :O Jak zwykle potwierdzona moja teza - z ciapactwem zwiazana jest grupa nie wyksztalconych, patologicznych Polek :D Za kazdym razem kompromituja sie niewiedza, brakiem podstawowego wyksztalcenia, manier, kultury i klasy.

Gość Piotr121977
Ludzie ten sam czlowiek zaklada podobne watki o Polkach szmatach a pozniej obserwuje jak ludzie nawzajem sie obrazaja. Przeczytajcie kafeterie od paru miesiecy powstaje podobny watek. Kiedy sie konczy bo nie ma odzewu pajac zaklada nowy. Zal mi go musi naprawde sie nudzic.

Gość gość
"- z ciapactwem zwiazana jest grupa nie wyksztalconych, patologicznych Polek" - Jesli juz to 'niewyksztalconych', ty łuczona dziunio ;) Moja teza rowniez sie potwierdza - wszyscy polscy rasisci to garkotłuki po szkole zawodowej, najczęściej z pijackich rodzin :D

Gość gość
"nie wyksztalcone" hahahaha odezwal sie wielce ksztalcony balwan :o

Gość gość
'Moja teza rowniez sie potwierdza - wszyscy polscy rasisci to garkotłuki po szkole zawodowej, najczęściej z pijackich rodzin' Z całym szacunkiem ale taki daleko idący wniosek wyciągasz tylko z tego że ktoś napisał ''niewykształcony' osobno? Serio?

Gość gość
"Z całym szacunkiem ale taki daleko idący wniosek wyciągasz tylko z tego że ktoś napisał ''niewykształcony' osobno?" - Jak najbardziej. Skoro 'łuczone dziunie' obrazaja kogos od niewyksztalconych a w dodatku patologicznych tylko dlatego, ze jakas tam napisała cos z błędem, to dlaczego niby ja nie mogę zwrocic uwagi dziuniom? Moze zamiast siedziec na forum warto powtórzyć sobie zasady poprawnej polszczyzny?

Gość gość
Wiadomo, ze czlowiek, ktory uzywa slownictwa szmata, d****a, zlew na sperme, nie moze byc osoba wyksztalcona i kulturalna. Czlowieka odrazu mozna poznac jak tylko otworzy usta.

Gość gość
Rasisci, jak nazywacie ludzi brzydzacych sie kozoj/ebcami jedynie czasami i tylko niektorzy popelniaja bledy. W tej grupie sa po prostu rozni ludzie. Ciapackie popluczyny i kur/wy kupopodobnych rachitycznych kozich synow, bledy robia ZAWSZE :D Tu znajduje sie jeden sort Poleczek - samo dno spoleczne :D Jeszcze zadna ciapacka niewolnica, nie napisala postu poprawnie.

Gość gość
A Ty obronco czystosci rasowej jakie masz wyksztalcenie? Podstawowe niepelne? buhahahhha Twoj zasob slow juz sie powoli konczy, moze czas zajrzec do slownika i troche sie nowych slowek nauczyc. Moze tez warto by d*psko leniwe do jakiejs pracy ruszyc a nie siedziec na garnuszku u mamusi i pisac dniami i nocami na babskim forum. Ale masz chlopie nudne zycie, mysle, ze te "polczyny" jak je nazywasz bedace w zwiazkach z kozisynami wioda lepszy zywot niz ty nudziarzu

Gość zona Hindusa
Do trolla wyzej : A moze chcesz sie zmierzyć ze mna? Ja zawsze pisze poprawnie. No śmiało, pokaz na co cie stac :)

Gość gość
Żałosne są te Wasze wywody. Wy w ogóle nie potraficie rozmawiać, argumentować itd. Tylko i wyłączenie wyzywanie się - tu gama słów jest akurat szeroka. Zajmijcie się ludzie własnym życiem i dajcie żyć innym. Nic Wam do tego jak kto sobie układa życie, więc przestańcie się bawić w kaznodzieję. Mam wrażenie, że siedzi tu banda sfrustrowanych osobników, którzy tylko czekają, żeby obrzucić się botem. Obrzydlistwo.

Dziwne, ze polkom jakos zwiazki polskich facetow z paniami innych narodowosci nie przeszkadzaja.....za to polakom-facetom bardzo. Chyba z wami panowie jest cos nie tak, ze rodaczki was masowo pozostawialy a inne nie chca. Ale zeby dojsc do takiego wniosku, to trzeba miec IQ troche wyzsze niz kalafior......I tu moze byc problem....hahaha Polaczki dalej beda nas kobiety obrzucac blotem nie widzac oczywiscie w sobie zadnej wady.....zalosne imitacje faceta!

Gość gość
A ja dalej nie otrzymalam odpowiedzi. Skoro Polki zwiazane z cudzoziemcami sa szmatami to kim sa Polacy zwiazani z cudzoziemkami?

Gość gość
To nawet nie jest banda tylko jeden zyciowy nieudacznik, ktory nie umie sobie sam ulozyc zycia i sie wyzywa werbalnie na kobietach. Pewnie jakby stanal twarza w twarz z jakas Polka, ktora jest w zwiazku z obcokrajowcem (nie daj Boze czarnym lub ciapatym) toby nie smial geby otworzyc. Typowy tchorz, ktory ma najwiecej do powiedzienia jak go nie widza.....co ty bys czlowieku zrobil jakby nie bylo intenetu?

Wszyscy polscy rasisci plujacy na Polki zwiazane z obcokrajowcami, broniacy czystosci rasowej, powinni moim skromnym zdaniem wrocil jak najszybciej do polski I tam siedziec. W koncu by sie przeluzowalo I nie musialybysmy ogladac tych zakazanych mord! Drogie panie, najlepiej olac tych frajerow I tyle....nie zwracac uwagi....a ONI niechaj sobie to za piane z tych oblesnych, zacofanych, zawistnych pyskow

Gość gość
Bierzcie sie za angoli, skandynawow, niemcow a nie za ciapactwo muzulmanskie to nikt na was zlego slowa nie powie, doszlo ?

Gość gość
Ty nie bedziesz nam dyktowac z kim mamy sie zadawac. Polecenia to mozesz wydawac swojej kozie na pastwisku a nie polskim kobietom nieudaczniku zyciowy. Widac, ze dawno nie z*******es i ci odwala, wez moze zamiast siedziec na forum dniami i nocami wybierz sie na jakies panienki. Dasz 400 zl za serwis i Ci ulzy

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego ludzie sa tacy podli. Co im przeszkadza z kim zyja Polki. Niech kazdy sie zajmie swoim zyciem a nie marnuje go na obserwacje innych.

Gość gość
hahahahaha dobry zart

Gość gość
Polki będące z obcokrajowcami to seksualne szmaty a te z Polakami to niby strażniczki domowego ogniska. Czemu nie odwrotnie? ;)

Gość O Terenia O
Sciane w moim pokoju obkleilam zdjeciami przystojniakow z pakistanu i Arabii Saudyjskiej. Powiedzialam mamie, zeby mi na obiad gotowala tylko i wylacznie curry z miesa halal. Zamowilam tez sobei na allegro burke i dywanik do modlow.

Gość gość
Bardo dobrze zrobilas. Zazdroszcze i podziwiam.

Gość 0 Terenia 0
dzieki :) fajnie, ze jestem dla kogos przykladem. Co wiecej, zaprzestalam tez uzywac papieru bo zrobieniu kupy, teraz obmywam narzady woda jak nakazuje Prorok

Gość gość
Bardzo dobrze, ja tez tak robie. Papier nigdy nie wyczysci jak woda.

Gość gość
Obrzydliwy onanista, fuj

Gość gość
Dlaczego hahaha odpowiadam tym samym tekstem .

Gość 0 Terenia 0
Mam nawet specjalna toalete z wezykiem do oblucji. Cos wspanialego..

Gość 0 Terenia 0
Wlasnie szykuje sie do popoludniowych modlow. Umylam juz moje zarosniete krocze, wydepilowalam pachy i umylam przestrzenie miedzy palcami u nog nowym mydlem z Biedronki :classic_cool: Teraz czekam az moj Pan i Wladca wyda polecenie co bym mogla kleknac na moim nowym dywaniku z Allegro. Ogolilam tez czolo. Zeby lepiej slizgalo sie po dywaniku :classic_cool: