Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa Polka

Polecane posty

Gość gość
O Terenia O jestes coraz lepsza. Pisz dalej to jak material do ksiazki.

Gość ciekawska marylka
Terenia a jak tam twoja choroba weneryczna? Podobno dostalas jakis parchow po wspolzyciu? Czy taka nieczysta kobieta moze sie modlic na dywaniku?

Gość gość
Że jej się chce takie głupoty wymyślać... albo jest prymitywna.

Gość 0 Terenia 0
To niestety prawda z ta choroba. Zarazilam sie nia od zydomasona Leo, ale nie przez stosunek tylko przez to ze uzylam tego samego papieru toaletowego co on. To przykre zdarzenie sprawilo ze zaczelam uzywac wody do obmywania narzadow. Pewien lekarz polecil mi zrobic krem z kozich bobkow i smarowac nim narzady. Pomoglo! Jestem czysta jak lza i znowu moge sie oddawac mojemu Ahmedowi

Gość gość
To super gratulacje. Napisz cos jeszcze. Gdzie spisz, jak jesz. na podlodze czy w misce?Wiecej szczegolow.

Gość gość
Terenia rodzice cię utrzymują?

Gość 0 Terenia 0
Jak to gdzie spie? Mamy z Ahmedem mahoniowe loze, king size. Bardzo wygodne, z przepieknym haftowanym baldahimem Czasami Ahmed przykuwa mnie do niego kajdankami gdy uprawiamy seks. Naczynia zas przyslala mi siostra z Anglii. Kupila je w funciaku.

Gość 0 Terenia 0
Na razie jestesmy na utrzymaniu moich rodzicow, moja mam pracuje na 3 zmiany bo potrzebne sa nam pieniadze bo moj Ahmed wspomaga rodzine w Afganistanie, taki z niego kochany syn. Czasami kase wysyla mi tez siostra z Anglii, ale ostatnio coraz mniej bo jej benefity ucieli.

Gość gość
O Tetenia O twoj facet trakuje cie bardzo dobrze, u niego w kraju kobiety spia na podlodze w kacie pokoju. Oj musze cie zmartwic nie traktuje cie powaznie. Dal ci w twarz ? Kopnal cie chociaz raz? jesli nie to znaczy ze dla niego nie jestes zona.

Gość 0 Terenia 0
Moj Ahmed daje mi kopniaka w twarz juz na dzien dobry. Przez to wyrosly mi juz szczękoczułki. Lubi mi tez pchac butelki po Coca Coli w pipke. Lubimy ostry seks. Ponadto mam nowe zajecie. Wyrywam sobie rzęsy penseta, bo moj Ahmed mowil, ze to podobno najnowszy trend w Afganistanie.

Gość gość
hahahahahahaha matko jaka prowokacja potwierdzisz wszystko co napisze. Zalosne

Gość gość
Tereniu a jak Ahmed czasem współżyje z koz** albo wielb*** to nie boisz się że ci jakąś paskudną chorobę przyniesie? Bo przy stanie publicznej służby zdrowia w UK będziesz musiała leczyć się u weterynarza....

Gość 0 Terenia 0
Ja juz sie lecze u weterynarza, bo sama wspolzyje z wielbladem, a poza tym wielblad ma wieksze przyrodzenie niz moj Ahmed. Moj Ahmed ma w zwodzie 7 cm a wielbladowi ostatnio mierzylam linijka i mial dokladnie 8 cm, wiec sami widzicie, ze szaleje i mam duza pyde do zabaw erotycznych. A teraz przepraszam was, bo Ahmed wola mnie na wieczorna modlitwe oraz przedsenne biczowanie oraz depilacje jego plecow. Ciao moi fani. As easy as it is 🖐️

Gość gość
moj mi kazal wydepilowac brwi bo obrazaja allaszka a sam brode se puscil jak Rumcajs >:/

Prawdziwa polka zostawia lenia I nieroba, jakim jest polski facet I szuka szczescia tam, gdzie otrzymuje cos wiecej niz tylko liste zyczen I steak obelg I krytycyzmu na kazdym kroku!

Gość 0 Terenia 0
Zgadzam sie! Precz z polskimi nierobami, leniami, marudami, malofiutami, brudasami, maminsynkami, zlodziejami, pijakami, sknerami i nudziarzami.....czas na podoboj obcych kultur kobiety! Prawdziwa Polka egzotyki sie nei boi i swoje wrota otwiera przed panami inych ras....

Do o Terenia o..... Chyba sie troche zagalopowalas z tym wszystkim. Nie wazne jaki facet, byle nie byl taki, jak wczesniej napisalam. A jak lubisz inne rasy, to powodzenia. Osobiscie nie przepadam, ale nikomu nie zaluje.....w odroznieniu do zawistnych polaczkow. Takze nie rob z Polek fanatyczek wszystkiego, co nie jest biale, bo rozne maja dziewczyny gusta.