Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123gosc123

KOMU DOBRZE SIĘ ŻYJE W POLSCE

Polecane posty

Gość 123gosc123

jest tyle tematow,zeludzie wyjezdzaj zagranice, bo im w Polsce bieda do d**y zajrzala, a komu dobrze sie zyje w Polsce?oprocz mnie:), bo ja nie moge narzekac i oby tak dalej:)

Gość gość
S P I E R D A L a j c i e JUż Z TYMI TEMATAMI :d

Gość 123gosc123
aaa rozumiem,ze bieda juz sie rzuca:D

Gość gość
Debilko, przestan ublizac ludziom i gardzic nimi! Co z tego, ze ktos jest biedniejszy? Nie miesci sie w twojej miarce czlowieczenstwa?

Gość gość
Ja nie mam porownania wiec nie wiem czy mi dobrze czy moglobybyc duzo lepij. Od wyplaty do wyplaty nie zyje, stac mnie na drobne przyjemnosci, wakacje dwa razy do roku, ale tak jak mowie nie wiem czy mieszkajac np na Uk nie mialabym duzo lepiej

Gość 123gosc123
mieszcza sie tylko ludzie ogarnięci zyciowo a nie niedorajdy, ktore kazdemu zazdroszcza, takimi gardzę!!!

Gość gość
w takim razie gardzisz sama soba, bo cofajac sie do twoich korzeni, niejeden twoj przodek (moze nawet rodzice) byl taka wlasnie niedorajda, nie jestes "arystokratka" z dziada pradziada :D 🖐️

Gość gość
ja rowniez nie narzekam stac mnie na wczasy nad morzem narty wypady do restauracji nie plawie sie w bogactwie ale zyje na jakim tam poziomie dlaczego bo na to zapracowalam pozdrawiam

Gość autorka tego tematuuuuuuuuuuuu
to nie moje wpisy były!!!! ktos juz sie podszywa!!!

Gość 900100200
mi sie zyje bardzo dobrze,mam tyle ile inni przez cale zycie nie osiagną:) i stac nas na wiele rzeczy

Gość hahah ale jaja
[zgłoś do usunięcia] gość ja rowniez nie narzekam stac mnie na wczasy nad morzem narty wypady do restauracji nie plawie sie w bogactwie ale zyje na jakim tam poziomie dlaczego bo na to zapracowalam xxxxxxxxxxx i to mam byc dobre zycie... to minimum niezbędne:D

Gość gość
No nie przesadzajmy z tym minimum niezbedne. Ludzie latami nie jezdza na wakacje wiec coroczne wakacje w polsce to luksus

Gość gość
uwazasz ze wczasy 2 -3 razy do roku restauracja i inne przyjemnosci na ktore mnie stac a o ktorych nie bede pisac zeby mnie nie skarcono za przechwalanie sie to minimum mozesz tak sobie myslec nie rusza mnie to pozdrawiam

Gość bez sensu temat
ten i inne tego typu, mi sie zyje super, mamy na wszystko, niczego sobie nie odmawiamy, mam piekny dom, 2 fajne auta, oboje swoje firmy, 2-3x w roku wczasy itp wierzysz mi? pewnie nie:) wiec to jest wlasnie bezsens takich tematow:D

Gość hahah ale jaja
[zgłoś do usunięcia] gość No nie przesadzajmy z tym minimum niezbedne. Ludzie latami nie jezdza na wakacje wiec coroczne wakacje w polsce to luksus xxxxxxxxxxx moze ty nie jeżdzisz latami, ale ja i moi znajomi co roku latem i zimą:D dla nas to norma nie luksus:D

Gość gość
no i zaraz zaczniecie sie przechwalac co dla kogo jest norma co luksusem

Gość hahah ale jaja
no sorry, ale jak czytam wczasy nad morzem to az konam ze smiechu, nie moglam tego nie skomentowac, juz mogla sobie laska to darowac, bo sie wyglupila tylko:D

Gość gość
Nie narzekam, cieszymy się z tego co mamy i czego nie mamy. Mamy - 2 dzieci, pracę, dom nieźle urządzony, kochającą się rodzinę, środki potrzebne do codziennej na średnim poziomie egzystencji, niewielkie oszczędności, zdrowie. Nie mamy - kredytów, luksusów, problemów z teściami i dziećmi, środków na egzotyczne podróże. Nie jest źle, biorąc pod uwagę życie naszych rodziców - żyje nam się dostatnio.

Gość hahah ale jaja
albo restauracja:D jaja to sa jakies...to jest luksus:D zeby jeszcze homara albo languste jadla w tej restauracji a to pewnie schabowy i pomidorowka:D

Gość gość
jadam w knajpach mieszkanie bez kredytu auto 10letnie razem mamy o 7 tys dzieci brzk bo maz twierdzi z nas satc wakacje 2 razy w roku( lksus jak dla mnie nie

Gość gość
hahah ale jaja nie sadze zeby laska sie wyglupila nie wszystkich stac na wczasy nad morzem raz do roku wiec dla niektorych to luksus moze dla ciebie norma ale troche tolerancji nie zaszkodzi w wypowiedziach

Gość hahah ale jaja
poprostu nie macie pojecia co znaczy dobrze zyc:D no ale jak czytam dla niektorych dobrobyt to wczasy nad morzem i czasem zjesc poza domem to sorry, chyba jestem z innej bajki wiec

Gość gość
hahah ale jaja fajnie ze stac cie na wszystko co dla innych nie jest norma ale robisz sie nieprzyjemna a to juz o tobie dobrze nie swiadczy

Gość hahah ale jaja
mam gdzies co myslisz ma moj temat(nie jestes moja kolezanka:D) a piszę, co myslę i mam prawo komentowac tak jak wy komentujecie moje wpisy;)

Gość Wornn
Mi sie zyje dobrze Mam 22 lata Tata zarabia 45k na reke miesiecznie Mamy dobre auta skonczylem zagraniczne studia jest ok

Gość gość
a co dla ciebie znaczy dobrze zyc napisz hahah ale jaja

Gość gość
jadam w knajpach mieszkanie bez kredytu auto 10letnie razem mamy o 7 tys dzieci brzk bo maz twierdzi z nas satc wakacje 2 razy w roku( lksus jak dla mnie nie

Gość gość
tylko ze ty pierwsza zaczełas komentowac zlosliwie masz takie prawo ale pewnie probujesz sie tu dowartosciowac a tak naprawde jestes szara myszka a propo mialas zmienic bajke

Gość Wornn
Moze i 45k nie jest super duzo na obecne czasy jednak tata zarabial tak od kilkunasty lat i zrobil sporo dobrych inwestycji

Gość hahah ale jaja
prosze bardzo wlasny piekny duzy dom z ogrodem, nowoczesnie urządzony bez kredytu kazdy ma swoj dobry samochod bez kredytu praca ktora daje kasę i przyjemnosc jeżdzi na drogie wczasy o ktorych inni moga sobie tylko pomarzyc nie liczy sie z pieniądzem(czytaj. nie musi sobie niczego odmawiac kosztem innych rzeczy) jednym slowem ma na wszystko, czego potrzebuje i jeszcze spore oszczednosci to mniejwiecej tyle:)