Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie dotyczące pracy

Polecane posty

Gość gość

szukam pracy i natrafiłam na ogłoszenie, że szukają kelnerki, mile widziane doświadczenie...a ja nigdy tak nie pracowałam. no i jeszcze taka sprawa,że bym musiała tam dojeżdzać, a ta praca jest od pn do pt do 22.00, a w soboty i niedziele do 23.00. a ja ostatni autobus bym miała ok. 22:30...myślicie, że warto tam w ogóle wysłać cv?

Gość hermionaona
spróbować warto, najwyżej nabierzesz doświadczenia w rozmowach kwalifikacyjnych. Inna sprawa, że codziennie nie będziesz pracowała do 22 i co weekend też nie. Godziny to sprawa do dogadania z pracodawcą.

Gość gość
mozesz wyslac tylko ze przed Toba wysłalo je juz 1200 osób wiec sznase sa jak ....

Gość gość
wiem,że nie mam szans, bo w pierwsze j kolejności wezmą kogos kto ma doświadczenie i mieszka na miejscu...to po co wogóle mam szukać pracę :O

Gość gość
wysłanie cv to sekunda... ale w sumie nie warto moim zdaniem, juz nie chodzi o to doswiadczenie.. ale nawet jakbys posłża na rozmowe i dosżłoby do podpisania umowy a ty na to, ze musisz kończyc wczesniej.. chociaz od poczatku wiedziałas jakie sa godziny pracy... troche by to kiepsko wyszło.

Gość gość
w ogłoszeniu nie pisze jakie godziny pracy, ale sobie sprawdziłam na stronie internetowej, może bym pracowała na zmiany, nie wiem

Gość gość
to wysyłaj, nic cie to nie kosztuje