Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podobają wam się starsi faceci

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczęli mi się podobać starsi faceci. Ja mam 19 lat, a podobają mi się tacy między 30-40lat, ale oczywiście muszą być tacy naprawdę przystojni w moim typie i z takim ciekawym młodym i hmm opiekuńczym głosem. :) Nie wiem dlaczego tak mam, zaznaczam, że nigdy nie miałam chłopaka, a moi rówieśnicy za mną nie przepadają, bo ogólnie to wstydzę się płci przeciwnej. Czy to normalne? I tak przy okazji to co zrobić by się nie bać chłopaków i do nich zagadywać?

Gość gość
zlecieli się! Ja mam 40 i szukam takiej młodej d*pci. Sponsoring odpada, bo nie mam kasy

Gość gość
starsi faceci to ci po 70 tce e gore. A ci o ktorych piszesz to faceci dojrzali lub dopiero co dojrzewajacy. natomiast osobnicy plci brzydkiej w twoim wieku - czyli rowiesnicy - to w sumie chlopcy ktorzy osiagneli juz swoj maxymalny wzrost.

Gość gość
Zadbaj o to bys sie sobie podobala, wowczas powinnas osiagnac wiecej pewnosci siebie. A chlopaki boja sie ciebie tak samo jak ty ich.

Gość sprytna spryciulka
Mi tez bardzo sie podobaja faceci w tym wieku, jeszcze z lekkim zarostem.. na niektorych to az nie moge sie napatrzec :)

Gość gość
no wlasnie dziewczyny - my faceci chetnie bysmy z wami pofiglowali, my dojrzali wy mlode ladne chetne, ale nie wiemy ze akurat wam podobaja sie mezczyzni w tym wieku, wychodzimy z zalozenia ze patrzycie na nas jak na ojcow, wiec z gory do was nie podchodzimy. W tej relacji wiekowej, to wy powinnyscie dac nam do zrozumienia, ze jestesmy w kregu waszych zainteresowan. Dla innych waszych kolezanek mozemy byc oblesnymi starymi zgredami - a tego wlasnie wiekszosc z nas sie obawia.

Gość gość
a ja mam 30 i po rozwodzie z powodu zdrady zony - moze byc? w dodatku mam ciemna karnację.;)

Gość gość
z ciemna karnacja to jako diabel do piekla. A ogon masz, bo o rogi nie pytam, sam odpowiedziales piszac o zdradzie zony?

Gość gość
rogow nie mam - wyje....ja z domu, jak tylko sie o tym dowiedzialem :P a ogon mam :) dlugi i gruby, w dodatku obrzezany, takze zawsze czysty i swiezy

Gość Ryfka Goldman
Nie ma na to reguły. Choć młodsi raczej nie.

Gość rynka32
to czy facet mi sie podoba nie zalezy od wieku :)

Gość gość
Ale jak przestać się was bać chłopcy? :D Kieruję to do tych w moim wieku (19) choć nie wiem czy tu tacy są. Z 30-40 bym się nie związała teraz bo bym się wstydziła przed wszystkimi :(

a mi się nie podobają faceci starsi ode mnie np. o 12 lat- no poprostu nie- to nie mój typ- za to młodsi - bardziej

Gość gość
Oliwia - takie przypadki jak twoj tez sie czasem zdarzaja. Ale nie radzilbym ci sie wiazac na zawsze z mlodszym facetem, bo kiedys odejdzie do mlodszej. Tak to juz jest niestety, ze kobiety szybciej opuszcza uroda i nie jest to nasza - facetow wina!!!

Gość sprytna spryciulka
No wlasnie, starsi faceci jak juz zaczepia mlodsza to licza tylko na to ze im mlodsza tym latwiejsza bedzie, a nie zawsze tak jest... Ale w sumie nie wyobrazam sobie zwiazac sie z 40latkiem, zupelnie inne poglady i niewiele wspolnych tematow, dlatego poznajac starszego liczylabym raczej na jakies drobne figle, seks raczej wykluczam.. oczywiscie nie bierzcie tego tak, ze co tydzien nowy mezczyzna do figlowania bo to juz szanujacej sie dziewczynie nie wypada, ale jakis maly wakacyjny wyskok... nie kazdy jest wzorowy, wszyscy mamy na sumieniu jakies grzeszki ;)

Gość gość
Spryciula - nie wiem w jakim towarzystwie dojrzalych facetow sie obracalas, ze mieli zupelnie inne poglady - fakt jest , ze ich poglady sa dojrzale i poparte zyciowym doswiadczeniem. U ludzi mlodych, niedojrzalych poglady czesto nie maja zadnego logicznego poparcia i wszystko wydaje sie w tym wieku takie latwe. A realia sa jakie sa. natomiast sex z facetem dojrzalym, jezeli to nie jakis d*pek, bedzie nowym doswiadczeniem - raczej b. pozytywnym.

Gość sprytna spryciulka
cukierek, to moze ty mi cos opowiesz o 21latkach ?

Gość gość
Chyba nikt mi nie odpowie na moje pytanie jak przestać się was bać chłopcy????

Gość gość
Blagam odpiszcie

Gość Zamki na piasku7
Ja poznałam faceta starszego o 10 lat i jest baardzo romantyczny i świetnie się rozumiemy. Ja nie preferuje młodszych, wolę starszych:)

Gość gość
Pytanie do was mężczyźni w wieku 30-40 lat: co byscie zrobili gdyby podrywała was 19-latka?

Gość zuzka566
Chyba nie jest ważny wiek, tylko to czy ludzie na siebie działają i czy jest między nimi pociąg seksualny :). Ja swojego ukochanego znalazłam na erotycznym portalu, może brzmi to śmiesznie, ale kupił zdjęcia za cenę jaka podałam i potem jakoś poszło...Polecam Wam wszystkim i zapraszam :) http://erofreak.com/

Gość gosc z poludnia36
Dalibyśmy się poderwać. Nam ciut starszym facetom podobają nam się znacznie młodsze kobiety.