Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podobają wam się starsi faceci

Polecane posty

Gość gość
Przecież każdy wie, staruszku, o co Ci chodzi, więc po cholerę udajesz zasranego Romea. Od samego początku pchasz jej łapę w majtki, a jak ktoś szczerze Ci to powie, to wielkie faux-pas.

Gość gość
Do gościa...miło,że masz na uwadze moje dobro,ale daruj sobie,sama potrafię zadbać o siebie.Jeżeli nie masz nic interesującego do powiedzenia,to się nie odzywaj...po prostu.Wejdz na inny topik i tam wylewaj swoje frustracje strażniku moralności.

Gość gość
I udać się...gdzie?

Gość gość
Enigmatycznie troszkę

Gość gość
ale żałosny staruch mydli oczy :D

Gość gość
dobrze... napisałam @. Sprawdź pocztę. Może od razu napiszę, że potrzebuję małej pożyczki bo mam tarapaty finansowe. Stawiam jasno sprawę. To chyba dobrze :)

Gość gość
Nie było mnie chwilę. Użyte przeze mnie wyrażenie „faux-pas" oznacza dosłownie „błędny krok", nietakt. Zdałem? Przeleciałeś ją w końcu, staruszku? Ostatnio takie podchody widziałem u kolegi w przedszkolu.

Gość 25wiosen
Tylko starsi ;) 30 - 45

Gość gość
Tak czytam i czytam i doszłam do wniosku, że wy tu rozmawiacie o d***e marynie... Zrobiliście śmietnisko z mojego tematu

Gość gość
Ja mam okazje przeleć 40, ale się zastanawiam czy warto. Czy taki facet mając40 lay jest w stanie zaspokoic 34 latkę?

Gość 33latek
Jestem 33 letnim mężczyzną, podobno przystojnym. Chętnie poznam młodszą dziewczynę. Uważam, że najlepszy wiek dla dziewczyny to właśnie ok 19 lat i takie mi sie zawsze podobały najbardziej. Może jest jakaś chętna, aby popisać najpierw przez internet, a potem może sie spotkać, jeśli sie sobie spodobamy i będziemy nadawać na tych samych falach. Od razu mówię,że nie chodzi mi o szybki sex i tylko sex.

Gość gość
mam awersję. Wychowałam się w sąsiedztwie melin. Tam starsi panowie za wódkę uprawiali seks w bramach. To był paskudny widok tym bardziej, że pijani zaczepiali i mnie

Gość gość
Mam nadzieję ze ja nie zrobię smietniska z Twojego tematu. Jestem ryczaca 40 i podobają mi się starsi mężczyźni...Zadbamy pachnący50- 60 latek to niesamowita przygoda!Zna dokładnie ciało kobiety wie co ile i gdzie...jest cudownie w łóżku z takim. Jest tu może Pan w takim wieku? Pozdrawiam:)

Gość gość
Mam nadzieję ze ja nie zrobię smietniska z Twojego tematu. Jestem ryczaca 40 i podobają mi się starsi mężczyźni...Zadbamy pachnący50- 60 latek to niesamowita przygoda!Zna dokładnie ciało kobiety wie co ile i gdzie...jest cudownie w łóżku z takim. Jest tu może Pan w takim wieku? Pozdrawiam:)

Gość Taki Zielony
Miłe słowa

Gość 33latek
Zatem znajdzie sie tu jakaś fajną młoda dziewczyna, której podobają sie starsi? Pogadać i wymienić poglądy przecież można :P