Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmora mojego związku jego była dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

nie są już razem od nastu lat, a ona wciaż zawraca d.... mimo, że ułożyla sobie dawno temu zycie z innym facetem. boli ją ze jej byly mogl w koncu po latach pokochac inną, dopytuje o mnie, prosi o moje fotki. albo opisuje swoj obecny seks, jakie ubiera do sypialni stroje, jakich używa zabawek. mowilam mu, nie odpisuj jej no i przestal. minelo pol roku a ona nadal zatruwa nam zycie. wysyla codziennie zaplakane lub wsciekle emotki i oskarza mnie o utrudnianie kontaktu. to juz jakas psychoza..

Gość krzaczastość
Znam ten typ. Są jak ta suka, co sama nie zje a innej żałuje. Lepiej każ mu ją usunąć ze znajomych, bo bedzie skomlała do skutku.

Gość gość
zalosna desperatka. twoj facet powinnie jej dosadnie wytlumaczyc zeby spierrdala

Gość gość
nie rozumiem po co w ogóle to robi, skoro i tak nie ma szans na powrót bo dawała d.. za jego plecami gdy byli parą. Poza tym ma już w tej chwili męża.

Gość gość
bo jest zalosna psychiczna nieszczesliwa

Gość gość
chyba wreszcie zabronię mu z nią od czasu do czasu sypać. bo przymykam oko, że robią to dla sentymentu, ale to chyba pogarsza sprawę i daje jej nadzieję:O

Gość nie taki znowu gość
nic się nie dzieje bez przyczyny niestety. To w tym momencie jest Twojego faceta sprawa, żeby to zakończył raz na zawsze, a nie chcę Cię martwić, być może coś jest jeszcze z jego strony, skoro nie umie być stanowczy wystarczająco