Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby które długo były same jak sie czujecie w nowym zwiazku

Polecane posty

Gość gość

ja nie mogę wciąż w to uwierzyć i przywyknąć, chociaż jest lepiej niż na początku, to może dziwne i zabawne, ale gdy poznałam mojego ukochanego, to tak pierwsza randka jak zawsze ekscytacja, kolejna , bomba, ale kilka kolejnych i załamałam się...nie rozumiałam czemu tak fantastyczny chłopak chce sie ze mną spotykać, wpadłam w ciąg podejrzeń...nie bylo motylkow w brzuchu tylko dołek...ale wyszłam z tego i nagle jest lepiej, dopiero po kilku miesiacach dociera do mnie,że mam chlopaka...i to taki skarb

Gość gość
Ja miałam podobnie. Z tym że u mnie to nie nowy związek, tylko pierwszy w życiu związek, rozpoczęty w wieku lat 21. :) Na początku też nie mogłam w to uwierzyć, jak mój facet do mnie pisał smsy to tak jakby mnie dziwiło, że on jest, że to mój facet. Jednocześnie BARDZO się cieszyłam, to była taka radość jakiej nie przeżyłam nigdy wcześniej w życiu. Potem też miałam podobnie do ciebie, z tym że u mnie to nie był dołek, ale też zastanawiałam się, dlaczego on ze mną jest i czym sobie na takiego fajnego człowieka zasłużyłam.

Gość gość
a ja jestem juz 9 miesiecy sama, mam 21 lat i jest mi cholernie zle samej :(((((

Gość jak obcy
z Obcego