Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czemu nie mogę dojść

Polecane posty

Gość gość

Kocham się z moim chłopakiem od około pół roku i jeszcze ani razu nie dostałam orgazmu. Jest to mój pierwszy chłopak. Sama podczas masturbacji też nigdy nie szczytowałam. Zawsze jestem bardzo podniecona i napalona. Wielką przyjemność sprawia mi fakt, że się z nim kocham...jakaś przyjemność z seksu też jest...jednak gdy on długo nie dochodzi (np około 15minut) to mi już to podniecenie i ochota zaczynają odchodzić. on bardzo cierpi z tego powodu, że nie może mnie zaspokoić i obwinia siebie. za małego raczej nie ma(nie mam porównania) , bo kiedy np wejdzie już za głęboko, to booli.. próbowaliśmy w wielu pozycjach. w jednych jest przyjemniej, w innych mniej. dodam, że ostatnio robił mi po prostu dobrze palcami(stymulował łechtaczkę) i to było dla mnie dużo przyjemniejsze niż seks (chociaż w między czasie miałam cały czas na niego ochotę) przechodziły mnie ciarki, trzęsłam się, jednak trwało to z pół godziny , a ja nie doszłam. o co w tym chodzi??;/ i jak przekonać chłopaka, że to nie jego wina (inne partnerki z nim miały orgazm.)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować