Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak teraz powinnam policzyć datę kolejnego okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Okres mam co 30 dni. Miesiąc temu powinnam dostać 2 sierpnia a dostałam 29 lipca. Teraz nie wiem czy powinnam liczyc od tej daty co powinnam mieć czy od tej kiedy miałam? Według tej nowej daty powinnam już miec 4 dzień a nie mam.. Dodam jeszcze że od kilku lat mam regularne cykle.

Gość gość
zawsze się liczy od pierwszego dnia krwawienia

Gość gość
czyli od 1 dnia kiedy miałam krwawienie a nie kiedy powinnam mieć? Miesiac temu to myślałam że się przestawiło ze względu na stres ale teraz...

Gość gość
A jest możliwość ,że możesz być w ciąży? Jak tak to najlepiej zrób test.

Gość gość
prawdopodobieństwo jest i myśle że duże. Obojętnie którego dnia zrobie ten test? czy są dni które są bardziej prawdopodobne, wiem tyle że rano. Polecacie jakiś tym testów najbardziej wiarygodne? Płytkowe? strumieniowe?

Gość gość
zawsze się liczy cykl od 1 dnia krwawienia do ostatniego przed następnym krwawieniem. To, że do tej pory miałaś regularnie co 30 dni nie oznacza, że tak będzie zawsze.

Gość gość
Jak jesteś po terminie miesiączki to możesz test zrobić już teraz, niekoniecznie z porannego moczu

Gość gość
a jeśli sądzisz, że możesz być w ciąży to najlepiej zrobić test z krwi HCG i będziesz miała 100% pewność