Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranzada85

markowe buty damskie z internetu

Polecane posty

Gość oranzada85

hej, sluchajcie chce kupic sobie markowe eleganckie buty, ww mojej miescinie nie ma sklepow z butami np.clarks i inne, czy ktos moze polecic sklep online? chodzi mi o sklep ktory nie sprzedaje jakies podróby tylko prawdziwe oryginalne?

Gość michalina_wawa
ja nie kupuje zbyt czesto butow,ale jesli juz to wlasnie jakies porzadne i markowe, nie jakis badziew chinski, robie zakupy na goodshoes.pl , dla sieie i mezowi jedna pare kupilam, moze nie sa najtansze, ale to sa porzadne buty, porzadna obsluga paczke mialam u siebie na drugi dzien, dla mnie wazna jest tez jakosc obslugi, kiedys sie nadzialam, wpłacilam i czekalamna przesylke ponad tydzien, wiec ja osobiscie polecam goodshoes.pl

Gość kiniia78
no fanie to wymyslili to ogladanie butow 360 stopni, jak odłoze kase moze na swieta beda mieli fajne promocje, cos zakupie :)

Gość magda900
Na eleganckich się nie znam, ale co do sportowych- jest teraz fajna promocja na złotych wyprzedażach, w sumie już ostatni dzień- na Reeboki. Może komuś przyda się ta informacja, ceny są faktycznie mega korzystne

Gość carolka78
mozna tanio szukac okazji jakis, polecam do tego serwisy grupowe, tam zawsze taniej niz w zwyklych sklepach, jakis czas temu na najdeal.pl widzialam darmowe kupony zniżkowe na zakupy

Gość gość
Można znaleźć, ja wychodze z założenia,ze wolę zamówić markowe buty przez net z uwagi na to,iz raz,ze mam prawo do zwrotu towaru do 10 dni , poniewaz kupuje na odleglosc, a dwa,ze jest wiekszy wybór , polecam http://markoweobuwie.com.pl/

Gość ania marecka
Nie szukam po markach, a raczej po jakości i cenach. Np. moje czółenka z Merg, niebieskie, kosztowały poniżej stówki a wyglądają zdecydowanie genialnie. I tak to powinno wyglądać - buty nie dla nazwy, a dla efektu.

Gość gość
Ale po płacić za nazwę marki, skoro to kompletnie nic nei daje? Czy nie lepiej szukać po prostu mniej znanych firm? Buty, które zamawiałam z Merg zawsze były w porządku, a nigdy nie decydował się na bardzo znane firmy, zatem gdzie logika takiej decyzji?