Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hurtownia Chemii z Niemiec

Ariel proszek z Niemiec

Polecane posty

Gość Hurtownia Chemii z Niemiec

Ariel z Niemiec kontra Ariel z Biedronki W sklepiku na Bemowie wzięłam proszek Ariel Compact Actilift i podeszłam do kasy. Znów usłyszałam - tym razem od klientki - Te proszki są tak dobre, że kiedy w nich upiorę ręczniki, to mi w całym domu pachnie! Za 1,350 kg Ariela zapłaciłam 27 zł. Proszek jest mocno skoncentrowany, więc starcza na 18 prań. W Biedronce udało mi się kupić Ariel 3d Actives Color & Style (produkowany na rynek polski i na wschód) po promocyjnej cenie. 4,8 kg proszku, który starcza na 48 prań, kosztowało mnie 39, 90 zł. Policzmy: cena za 1 pranie Arielem ze sklepu z chemią z Niemiec wyniosła 1,50 zł, a za pranie w Arielu z Biedronki - 0,83 zł. Bardzo dobry artykuł polecam go wszystkim :))) Hurtownia Chemi z Niemiec zaprasza niskie ceny: http://www.pakrywi.sklepy24h.pl/

Gość majka_NS

Jak dla mnie najlepsze proszki są z Niemiec, są wydajniejsze niż na Polski rynek. Polecam zakupy w hurtowni z chemią Niemiecką, dobre ceny i szybka wysyłka pod same drzwi. euroshop24h.pl/pl/c/Proszki-do-prania/7