Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIO23

DZIEWCZYNY POMOZCIE BLAGAM

Polecane posty

Gość ANIO23

Jestem z chłopakiem(narzeczonym już 4 lata). Dwa miesiące temu mialam straszny kryzys, coś mi odbiło - wróciły wspomnienia do pierwszego faceta, pierwszej miłości. Powiedzialam o tym narzeczonemu.. że nie wiem co dalej, że mi wszystko wróciło. Fatalnie się z tym czułam, ale naprawdę tak było. I tak jakby powiedzialam mu ze to koniec.. ze nie mogę z Nim być myślac o byłym. Moj narzeczony bardzo to przezyl, prosił by to przemyśleć..żey tego nie przekreślać. Wtym czasie spotkałam się z byłym i kochalam się z Nim.. Teraz nie wiem dlaczego to zrobilam. Pare dni po tej sytuacji strasznie zaczęłam tego żałować i urwalam z Nim jakikolwiek kontakt. Wiem, że przez caly czas kochalam/kocham moje narzeczonego i nie wiem co mnie popchnęło żeby to zrobić, to był implus. Masakra jakaś.. Byłam strasznie głupia, naprawdę. Teraz boję się ze bede w ciązy.. schizuje, mam wyrzuty sumienia bo to niemożliwe przecież. To się zdarzyło 1 lipca, miesiączke dostalam 6lipca. W w tym czasie zrobilam z 4 testy wszystkie negatywne. Następna miesiączka też przyszla - 18 sierpnia i po niej rownież robilam testy.. też negatywne. Dziewczynyyyyy ja zawariuje ! to niemożliwe prawda?

Gość gość
idź zrób sobie beta hcg z krwi skoro testom z moczu nie wierzysz.

Gość ANIO23
a myślisz ze to jest możliwe?

Gość ANIO23
a myślisz ze to jest możliwe?