Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdsdsdssd

Nagle zerwał ze mną kontakt

Polecane posty

Gość ddsdsdsdssd

Potrzebuję trzeźwego spojrzenia osoby trzeciej. Znam go od 10 miesięcy. Traktowałam go niemal jak przyjaciela (mimo, że nie wierzę w taką przyjaźń, ale mieszkamy 400 km od siebie, więc kontakt był przede wszystkim elektroniczny). Ponad tydzień temu rozmawialiśmy po raz ostatni (o pierdołach, nic specjalnego). Po tym już się do mnie nie odezwał. Wcześniej bardzo często się kłóciliśmy. Kiedyś też przyznał, że jest mną zainteresowany (ja nie byłam), ale zakończyliśmy ten temat, i długo było normalnie (były te kłótnie o różne rzeczy, ale nie bezpośrednio przed jego zerwaniem kontaktu ze mną). Probowałam smsami, na FB, Skype, i nic. Strasznie mi z tym źle, ale nienawidzę czekać... chyba czas skasować jego numer i tak dalej. Jak myślicie, czemu tak postąpił?

Gość ddsdsdsdssd
up

Gość whole9
kochana, ten temat byl juz walkowany milion razy. skad ktokolwiek ma wiedziec dlaczego gosc tak postapil? niezaleznie od przyczyny komunikat jest prosty: nie zalezy mu, bo gdyby zalezalo chyba znalazlby 5 min czasu na wyslanie glupiej wiadomosci? szanuj sie i zapomnij o sprawie.