Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fragilus

Czy to prawda ze kobiety

Polecane posty

Gość fragilus

maja tzw. "Szosty zmysl" Czy to bzdura?

Gość XPMaximusP
podobno nazywa się to babska intuicja, moja stara to ma.

Gość gość
To najbardziej przereklamowane gówno ever. Patrz: rozmaite problemy kobiet z ich "okazał się c****m" i tym podobne. Tylko około 30% ludzi ma dobrze rozwiniętą intuicję, ale dotyczy to obu płci. Jest to umiejętność widzenia "przez" rzeczy, ale to jak uczenie ślepego od urodzenia co to znaczy widzieć.

Gość gość
u mnie to że odczuwam pewne rzeczy i jestem w stanie podpowiedzieć znajomym wynika tylko i wyłącznie z moich doświadczeń. miałam podobnie, więc uznaje że należy zrobić tak i tak...

Gość gość
Mają . Kasę wyczują z daleka .

Gość fragilus
czyli jest cos takiego... ale czesto sie myla...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jest cos takiego jak intuicja. Jednak w wiekszosci przypadkow skutecznie jest ona mylona z tak zwanym mysleniem zyczeniowym.

Gość czarna jezyna
nie wiem czy to intuicja czy cos innego. ja czesto 'czuje' co sie stanie, jesli cos ma sie stac na 100% to nie jest to juz nawet przeczucie, ale poprostu pewnosc, fakt tkwiacy w mojej glowie. mialam tak juz wiele razy w roznych kwestiach. ale mysle, ze kazdy ma taka umiejetnosc, trzeba tylko zwrocic na to uwage.

Zuza dobrze napisała - ludzie (nie tylko kobiety) mają całkiem niezłą intuicję, ale często mylimy to naszymi życzeniami lub kompletnie ignorujemy.

Gość czarna jezyna
ale to latwo rozroznic, zyczenia sami sobie kreujemy, natomiast intuicja czy 'przeczuwanie' poprostu pojawiaja sie w glowie, bez naszego 'wymyslania'.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czarna - dokladnie. Dlatego nie wierze w intuicje kiedy w gre wchodzi uczucie, zaangazowanie badz nastawienie emocjonalne.

Gość czarna jezyna
Zuzanna - raczej masz racje, jak w gre wchodza uczucia to kaplica, przeslaniaja wszystko. no chyba ze uda sie od nich odseparowac i pozwolic dzialac szostemu zmyslowi. trudne, ale nie niemozliwe. Moorland - zgadza sie, niektorzy tak maja. czasem moze tak jest, ale to zadna regula. choc, jesli bardzo sie czegos chce to podswiadomie sie do tego dazy. mam tak czasem, daze do czegos i nawet nie zdaje sobie sprawy jak bardzo tego chce, albo wrecz nie mam smialosci myslec, ze to cos moze sie spelnic.