Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafie zaakceptować siebie

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie zaakceptuje siebie. Swojego wyglądu i charakteru. Nikt za mna nie przepada, tak bylo w szkole i tak jest teraz w pracy. Nie mam znajomych, kiedys mialam jakies kolezanki jak bylam mlodsza, mialam tez jakiegos chlopaka. A teraz nie mam nikogo. Jestem typem szarej myszki, zawsze wole byc na boku, nie odzywac sie. Mam dobre serce i naleze raczej do skromnych dziewczyn. Potrafie byc mila i lubie pomagac innym. Mam juz 20 lat i strasznie doskwiera mi samotnosc. Pracuje ale to mi nie wystarcza, moje zycie konczy sie tylko na tym. W pracy jestem postrzegana jako dziwadło, takie odnoszę wrażenie. Ludzie dziwnie na mnie patrza i juz zaczeli koledzy mnie przezywac miedzy soba. (chodzi mi tutaj o moj wyglad) Jestem strasznie zalamana tym wszystkim, dusze to wszystko w sobie, rozmyslam dlaczego tak jest. Nie potrafie normalnie myslec, bo wszystko mnie dobija we mnie i w moim zachowaniu. Nie umiem znieść krytyki i szydzących dogrywek bo od razu jestem w dołku. PS. Nie uzalam sie nad soba, jestem po prostu zalamana psychicznie bo nie wiem co mam z tym zrobic. Moze dla niektorych jest to dziwne, ale nigdy nie czuli sie tak jak ja sie czuje.

Gość gość
przeczytaj książke "Przebudzenie" Anthony de Mollo mi pomogła ,

Gość gość
"Mam juz 20 lat i strasznie doskwiera mi samotnosc." ========== Szczerze mnie to rozbawiło. Masz DOPIERO 20 lat, jesteś jeszcze bardzo młoda, dopiero zaczynasz dorosłe życie. A co do całej twojej wypowiedzi - jeśli faktycznie chcesz coś zmienić, a sama nie umiesz sobie z tym poradzić - idź do psychologa.