Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy meczy was siedzenie z dzieckiem w domu ale takim starszym przedszkolakiem

Polecane posty

Gość gość
nie tyle co meczy ale czy nie czujecie znurzenia?

Gość gość
Tu się one nie przyznają. To matki Polki będą udawać :P

Gość gość
ja juz z corka siedze 2 tydzien i powoli wysiadam.Dobrze ze od poniedzilaku do przedszkola, 24h na dobe razem.

Gość Ja pracuję mnie nie męczy
Wręcz się doczekać nie mogę aż spędzę czas z moim dzieckiem :) Pracuję,dziecko chodzi do przedszkola. Po przedszkolu nadrabiamy oraz w weekendy.

Gość wuascicieloa yehbadua
Moje dzieci maja 2,5 i 0,5 roku. Lubie spedzac z nimi czas,ale widze,ze starsze dziecko po prostu potrzebuje przedszkola. Niedawno poszlo - w niemczech dwulatki juz chodza - i widze,ze podpatruje,co robia inne dzieci,interesuje ja to,wchodzi z nimi w inrerakcje. I cieszy sie,jak ja odbieram. Uwazam,ze to zdrowo,jak dziecko 3-4-letnie albo obraca sie w jakims srodowisku,gdzie ma kontakt z wieloma osobami (np spora rodzina,wielopokoleniowa albo cos) - albo chodzi do przedszkola. Nie popieram kiszenia dziecka w domu i wkazywania go na ogladanie ciagle tych samych geb. Takie dziecko nawet nie ma kiedg zatesknic. Odkad moja corka poszla do przedszkola (a chodzi tylko na przedpoludnia,tak ze 3h,wiecej nie,bo nie ma takiej koniecznosci i dla niej,jak i ela mnie byloby to chyba za dlugo) - spedzamy czas po przedszkolu intensywniej. Jest mi sie jakos latwiej ogarnac i mam wiekszy entuzjazm.

Gość gość
moja corka oprocz mnie i meza nie ma tu nikogo.wiec ja nia szpedzam duzo czasu.