Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co odpowiedziec mojej przyjaciolce

Polecane posty

Gość gość

Przyjaźnimy się we 4 było z***biście az pewnego dnia zaszłysmy po naszą przyjaciółkę Y do domu a ona nas spławiła z kwitkiem i db poszłysmy do mojej przyjaciółkiX bez tamtejY i mialysmy prawo być złe to nie spotkałysmy się z nią na drugi dzien ale jak to ja jestem miła i nie chcialam się kłocic to zapomnialam o tej sprawie i napisalam do niej później na gg i nawet o tym nie wspomnialam co się stało wczesniej i napisałam czy chce się spotkac dzisiaj z nami a onaY nwm i w ten dzien zaszla po mnie przyjaciółka X i poszłysmy do przyjaciółki B na film przyjaciólka Y zapytała się co robicie a X kazala żeby B napisała do niej ze jest zła za tamto jeszce i Y wq się i na drugi dzien znowu wyszlysmy najpierw zadzwoniłam do X zeby się spotkac no i db a póxniej do b zeby wyszła no i ok i do tamtej Y tez zadzwonilam a ona nie odbierała i w ten dzien spotkałysmy ją była strasznie zła i chyba płakała i zawołałam ją a ona ze nie chce nas widziec pomózcie proszę bo nwm co mam jej odpowiedziec bo ona po tym napisala ze juz nie jestesmy jej przyjaciólkami i nie bd nam sie zwierzać no kurde w*****ł..... si ę na nią

Gość gość
Od poniedziałku szkoła, sprawdź zeszyty.

Gość gość
weź to kurvva rozrysuj, bo się pogubiłem..

Gość gość
ja p******ę...telenowela wenezuelska...nic nie kumam