Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulaaa_123

jak miło spędzić weekend ze

Polecane posty

Gość czarnulaaa_123

swoim partnerem? Tylko we dwoje. Ostatnio obydwoje bardzo dużo pracujemy i tak naprawdę nie mamy czasu pobyć ze sobą. A w weekendy jeździmy albo do rodziców albo do znajomych, więc także nie jesteśmy sami. Ten weekend zaplanowaliśmy tylko we dwoje, tylko chciałabym jakoś fajnie go spędzić a nie wrócić z pracy i siedzieć przed TV. Macie może jakieś ciekawe pomysły?

Gość czarnulaaa_123
macie jakieś pomysły???????????

Gość gość
ja wolę żyć w pojedynkę więc nie wiem za bardzo gdzie we dwoje się jeździ ale może gdzieś za miasto jezioro, las jakiś biwak zrobić czy coś?

Gość czarnulaaa_123
hmm wolałabym chyba coś w domu zorganizować, tylko nie bardzo wiem co...

Gość gość
W domu ale bez oglądania tv ciężko będzie. To może ... nie wiem ciężko tam w domu coś zorganizować. Może jakieś gry planszowe z dzieciństwa- Jego ulubione i Twoje ulubione a w trakcie porozmawiacie sobie. Wieczorem może jakiś seans filmowy wtuleni, jakieś romanse może nie co bliższe treści erotycznej.

Gość gość
Jak macie może balkon to też by mogło wypalić razem coś przygotować o ile oboje potraficie się obsługiwać w kuchni. Zwykle jak facet ma kobietę to nic w kuchni robić nie potrafi a nie wiem jak to u Was jest.

Gość gość
my jak spędzamy miło czas w domu to najczęściej tv, seks, romantyczny obiad/kolacja albo poprostu się szarpiemy i wydurniamy jak dzieci z podstawówki :P można jeszcze zagrać w karty albo w grę komputerową z facetem :) mój o tym marzy ale ciezko mu mnie namówić :P a tak to więcej opcji jest jednak poza domem :)

Gość czarnulaaa_123
zawsze szczery----> a może Ty nam pożyczysz tą książkę ( bo napewno ją posiadasz) i chętnie poczytamy o takich debilach jak Ty ;)

Gość czarnulaaa_123
goście powyżej chyba macie rację. Po prostu jakaś dobra kolacja przy świecach i jakiś seans filmowy ;) nie jestem zwolenniczką telewizji i do.ść rzadko oglądam, ale po,święce się i może znajdę coś również w moim guście ;) Co do kuchni to potrafimy obydwoje się zgrać i coś razem przygotować więc myślę, że nie będzie źle. Dorzuce do tego jakieś dobre winko lub inny trunek, tak dla rozluźnienia potem przy zabawach łóżkowych ;)

Gość gość
najlepiej gdzieś pojechać, oderwać się od codzienności, zapomnieć na chwilę o problemach. Ja ostatnio byłam ze swoim w Krakowie i bardzo fajnie spędziliśmy czas, spacery obiady kolacje, było super i jeszcze mieliśmy bardzo fajny hotel o ten http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/ wypoczęliśmy, było naprawdę miło