Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakulka22

pomocy spóźniający się okres 5dni przy regularnym cyklu

Polecane posty

Witam, w 9 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem ale z przyczyn osobistych od tamtej pory nie chce mieć z nim kontaktu. 15 dniu później zaczęłam intensywnie ćwiczyć (ponad godzine dziennie i zwłaszcza brzuch) i pic znacznie więcej wody niż zwykle (1,5l plus herbata 2-3 szklanki) oraz brać prysznic w zimnej wodzie. okres spóźnia mi się już 5 dzień. i zaczynam się cholernie bać bo ja zazwyczaj mam idealnie 28dniowe cykle. a i jak wypijam takie iloci wody to też często sikam co wypije to wysikam. może ma to związek? śluzu praktycznie nie mam. jak wkładam palca do pochwy to czuć taka ciasnotę. Co o tym sądzicie?

Gość ciasna
mam pytanie: czy często jesteś taka ciasna? bo ja zauważyłam że co jakiś czas w każdym cyklu jestem bardzo ciasna, czasem nawet moj facet ma problem z wejsciem we mnie. bardzo mnie to krępuje. czuje sie jak dziwoloąg jakis :( chodze regularnie do lekarza, mówi ze wszystko ok.

Gość gość
ja tez w kazdym cyklu w pewnym momenie jestem ciasna i to jest normalne, zazwyczaj u mnie zaczyna sie to przed dniami plodnymi jak macica sie rozkurcza

Gość ciasna
ja tak mam tuż przed okresem.

Gość gość
jak zaczelam badac swoja szyjke macicy regularnie i pierwszy raz wyczulam ta ciasnote to wpadlam w panike ze to ciaza ale teraz wiem ze przy kazdym cyklu to wystepuje u mnie :)

Gość ciasna
ja z kolei mysle zawsze o infekcji :(

Gość gość
a tam infekcje wyleczysz a z dzieciakiem do konca zycia zostaniesz. nie chce miec dzieci boje sie plemnikow spermy unikam tego wszytskiego biore tabletki i zawsze gumka jeszcze!

Gość ciasna
niby tak, ale łykać co miesiac leki na infekcje której nie ma to tez niefajnie.